Laura
Kan ik je helpen?
- X
Laura
Laura is verbonden!
Hey! Ik ben Laura, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk

Twee keer 5 tips om gezonder te leven

05 January 2022

  • Of het nu een goed voornemen is voor het nieuwe jaar, omdat je kleding wat strakker zit dan je zou willen of gewoon omdat je je beter wilt voelen en gezonder wilt zijn: fit worden is een doel dat de meesten van ons nastreven. Maar dan komt het moeilijke deel van het daadwerkelijk doorzetten. Het is lang niet altijd makkelijk om aan een gezonde lifestyle te beginnen, laat staan om deze te volhouden. Deze 5 tips en 5 fitness-attributen helpen je echter om een duurzame routine op te zetten om je fitnessdoelen te bereiken.

    Vijf bruikbare tips om te starten

    1. Stel realistische doelen
    Als je nieuw bent in het trainen en fit worden, kan het stellen van grote doelen ontmoedigend zijn. Begin in plaats daarvan met kleinere, meer haalbare doelen, zoals 30 minuten lichaamsbeweging per dag of drie keer per week sporten.

    2. Behandel het als een serieuze afspraak
    Je zou geen werkvergadering of een doktersafspraak overslaan, dus behandel je training met dezelfde toewijding. Als sporten niet je favoriete bezigheid is, is excuses verzinnen heel gemakkelijk. Stel je trainingsschema op en houd je eraan. Als er iets gebeurt dat één van je vooraf geplande trainingen onderbreekt, sla het dan niet gewoon over, maar verplaats het.

    motivatie
    3. Vind je motivatie
    Iedereen heeft verschillende drijfveren en één van de sleutels om je aan je belofte te houden, is om de jouwe te vinden. Als je beter werkt als iemand anders je verantwoordelijk houdt, zoek dan een trainingsmaatje om elkaar gemotiveerd te houden. Als je woorden van aanmoediging nodig hebt, ga dan naar je socialmediaprofielen en post over je voortgang. Als je doel is om te gaan sporten, een marathon te lopen of sterker te worden, houd dat doel dan in gedachten als je een motivatieboost nodig hebt. Jezelf eraan herinneren dat je werkt aan iets wat zinvol en belangrijk voor je is, zal je door de moeilijke momenten heen helpen.

    4. Negeer je eetgewoonten niet
    Als je ongezonde eetgewoonten hebt, zal het exponentieel moeilijker zijn om in vorm te komen; hoeveel je ook traint. Hoewel rage diëten en quick-fix reinigingen verleidelijk zijn, leggen ze niet de basis voor een duurzaam gezonde levensstijl. Beloof in plaats daarvan om beter te eten en je ongezonde maaltijden te beperken.
    gezond eten
    5. Push jezelf, zelfs als het niet gaat
    Als het gaat om sporten, is iets altijd beter dan niets. Dwing jezelf ook op dagen dat het niet gaat om toch een klein beetje te doen. Doe bijvoorbeeld een snelle training van 10-20 minuten. Niemand van ons is perfect. Een klein beetje pushen als je eigenlijk niet wilt, zal je helpen op het goede spoor te blijven en je een goed gevoel te geven, omdat jij je aan je belofte hebt gehouden.

    5 productaanraders voor een gezondere lifestyle

    1. Inklapbare loopband
    Cardio is de basis voor een gezond leven. Elke dag een half uur beweging houdt het hart en lichaam gezond. Maar soms heb je geen zin of tijd om buiten te sporten of zit het weer niet mee. In die gevallen biedt deze inklapbare loopband uitkomst. Uitgerust met een LED scherm, talloze meetfuncties en zelfs een smartphonehouder voor als je een filmpje wilt kijken tijdens het sporten.

    trainingsset
    2. 4-in-1 halterset (25 kg)
    Iedereen die aan krachttraining wil doen, heeft daarvoor gewichten nodig. Nu de sportscholen dicht zijn, is het belangrijker dan ooit om thuis het juiste materiaal te hebben. Deze multifunctionele halterset is compleet uitgerust met dumbbells, kettlebells, barbell en push-up ondersteuning.

    3. Powerstation
    Eén van de meest populaire vormen van fitness is tegenwoordig calisthenics. Dit is een vorm van sporten waarbij jij je eigen lichaamsgewicht als weerstand gebruikt. Deze powerstation ziet er niet alleen indrukwekkend uit, maar biedt je ook de mogelijkheid om thuis pull-ups, dips en andere lichaamsoefeningen uit te voeren. Trainen met lichaamsgewicht zorgt voor die strakke zomerlook waar velen naar streven.

    4. Smartwatch
    Veel mensen zullen zeggen dat vroeger alles beter was en misschien is dat ook wel zo, maar sommige dingen zijn vandaag de dag een stuk makkelijker. Met deze smartwatch krijg je een hele hoop informatie over je eigen gezondheid, zonder daar ook maar iets voor te hoeven doen. Hij telt onder andere je stappen per dag, het aantal verbrande calorieën, meet je hartslag en kan zelfs aan je telefoon gekoppeld worden.
    smartwatch

    5. Slimme weegschaal
    Een ander interessant apparaat dat niet mag ontbreken als je begint met sporten, is deze slimme weegschaal. Hij meet maar liefst 12 verschillende parameters die verbonden zijn aan jouw gezondheid. Denk daarbij aan BMI, lichaamsvet, spiermassa, BMR, de hoeveelheid water in je lichaam en nog veel meer.

    Een gezonder leven begint vaak met kleine stapjes, een goede planning en genoeg doorzettingsvermogen. Alles wat goed is, kost nu eenmaal tijd moeite en met sporten is dat niet anders. Maar wanneer de eerste resultaten zichtbaar zijn, wordt het makkelijker om de motivatie vast te houden. Met onze tips en fitnessattributen ben je in ieder geval een eind op weg. Kijk ook rond op onze website voor nog meer sportartikelen. Vveel succes met de training en je doelen!

    Terug
wolkje



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Gillette Scheermesjes

13,49

MEGA-PACK Toiletpapier - 64 Rollen | 3-laags

39,99

17,99

70-PACK Batterijen | AA & AAA

59,99

12,99

Maak een keuze