Laura
Kan ik je helpen?
- X
Laura
Laura is verbonden!
Hey! Ik ben Laura, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk

Vijf producten die je niet wilt missen

07 February 2022

  • Er zijn veel dingen waarvan we weten dat we ze nodig hebben voor een beter of prettiger leven. Ze kunnen zo groot zijn als een auto, of zo klein als een nieuwe pan of een tube tandpasta. Maar er zijn ook dingen waarvan we niet eens bewust weten dat we ze nodig hebben (of niet meer zonder willen zodra we ze eenmaal hebben ervaren). Deze vijf producten die wij voor je hebben uitgekozen zijn zo handig dat ze je leven een stuk eenvoudiger maken.

    1. Slimme paneelverwarming
    Heb je last van een koude slaap- of zolderkamer, of woonkamer zelfs misschien? Dan biedt deze slimme paneelverwarming uitkomst. Laat hem bijvoorbeeld beginnen met verwarmen vóór je wakker bent, of stoppen met verwarmen als de zon onder gaat. Hij beschikt over drie automatische standen; Eco, Comfort en Antivries. Stel ze eenvoudig in via het LCD-scherm. De antivries modus zorgt ervoor dat de temperatuur altijd boven de 5 graden blijft, zo voorkom je vriesschade in huis. Met de meegeleverde bevestigingsbeugel en schroeven is het een eitje om de paneelverwarming op te hangen. Met de huidige, oplopende energieprijzen is elektrische (paneel)verwarming geen gek idee!

    halbank
    2. Halbankje
    Kan jouw woonkamer, slaapkamer of hal net dat beetje extra gebruiken? Fleur deze ruimtes eenvoudig op met een stijlvol en zeer praktisch halbankje: Athene, elk beschikbaar in meerdere kleuren. Het kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden: als zitmeubel om je schoenen aan te trekken, of juist in de slaapkamer, om je aan te kleden en kleding op klaar te leggen. Als zitplek voor visite, of voor decoratie, of natuurlijk een combinatie van deze dingen.

    3. 2-in-1 magazine rek
    Deze ingenieuze combinatie van een bijzettafel en magazinerek is op minimalistische wijze uitgevoerd. De gekozen materialen - blank hout en stoer staal - zorgen ervoor dat dit meubel een trendy aanvulling is op elk Scandinavisch, modern, minimalistisch of industrieel interieur. De ochtendkrant bij een kopje koffie, een lekker tijdschrift om mee te ontspannen of die pageturner van je favoriete schrijver: je verzamelt ze overzichtelijk en netjes in dit stijlvolle rek.

    draadloze lamp
    4. Draadloze lamp met bewegingssensor
    Om je outfit 's ochtends uit te kiezen is het wel zo handig dat je ziet wat je pakt. Met deze handige lamp met bewegingssensor grijp je altijd raak. Uiteraard zijn ze ook te gebruiken voor in je keuken, bij de trap of elke andere plek waar jij meer verlichting nodig hebt. De lampen zijn erg eenvoudig te monteren. Er is geen magneet nodig in de kast zelf, want de lampjes zijn voorzien van tape. De bewegingssensor in de lamp spot op drie tot vijf meter beweging, dus als je de deuren van je kast opent, gaat het licht direct aan.

    5. Luchtbevochtiger
    Deze ultrasone luchtbevochtiger stoot mist uit, wat helpt om de luchtvochtigheid in huis te verbeteren. Dit ondersteunt bijvoorbeeld je slaap en hydrateert de huid. Door het toevoegen van essentiële oliën kan hij ook als aromaverstuiver worden gebruikt om een aangenamere omgeving te creëren. Hij heeft een LED display met warm licht dat langzaam en stapsgewijs in- en uitschakelt om een ontspannen sfeer te creëren. Dankzij zijn stille en compacte ontwerp, past hij probleemloos in elk interieur en is hij makkelijk te verplaatsen.

    Met deze handige producten wordt het leven beetje bij beetje aangenamer en makkelijker. We hopen dan ook dat je dol bent op de producten die we aanbevelen. Ben je geïnteresseerd in een nog groter aanbod? Kijk dan rond op onze website.

    Terug
wolkje



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Gillette Scheermesjes

13,49

MEGA-PACK Toiletpapier - 64 Rollen | 3-laags

39,99

17,99

70-PACK Batterijen | AA & AAA

59,99

12,99

Maak een keuze