Laura
Kan ik je helpen?
- X
Laura
Laura is verbonden!
Hey! Ik ben Laura, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk

Voor bedrijven


Voor bedrijven

Over Koopjedeal

Koopjedeal is een platform voor dagaanbiedingen. We bieden duizenden producten aan tegen een aantrekkelijke prijs. Koopjedeal bestaat sinds eind 2012 en wij hebben sindsdien al miljoenen artikelen verkocht. Boxsprings, scheermesjes, keukenmachines of planten; wij verkopen het allemaal! In alles staat het belang van de klant voor ons centraal. Daarom zijn we altijd op zoek naar producten van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Een mooi platform voor bedrijven

Koopjedeal is inmiddels het grootste platform voor dagaanbiedingen binnen de Benelux. Onze deals bereiken een grote afzetmarkt. Zo versturen wij dagelijks een nieuwsbrief naar meer dan 500.000 personen. Daarnaast zetten we diverse marketingkanalen in, waaronder iedere dag een paginagrote advertentie in het AD, de Volkskrant, Trouw en Het Parool, televisiespotjes en billboards. Naast de dagelijkse advertentie in de kranten van de Persgroep, hebben we ook iedere maand een special met 60 producten. Dankzij deze marketingkanalen bereiken we maandelijks miljoenen potentiële klanten. In combinatie met een scherpe prijs én goede content zorgt dit ervoor dat wij zeer grote aantallen van jouw product kunnen verkopen.

Inkoop van voorraad

In tegenstelling tot andere platforms voor dagaanbiedingen zijn wij voorraadhoudend en kopen wij in veel gevallen de producten in. Om hiervoor in aanmerking te komen moet een product voldoen aan een aantal criteria:

  • Is jouw product van goede kwaliteit?
  • Kun je het product aanbieden voor een scherpe prijs?
  • Heb je voldoende leverbare voorraad?
  • Is er goede content beschikbaar?

Is dit het geval en ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Koopjedeal? Neem dan contact met ons op via inkoop@koopjedeal.nl!Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

1+1 GRATIS Luna Hoeslaken Jersey

14,99

Dekbedovertrek Teddy

12,99

Verduisterende & Isolerende Gordijnen 150 of 300 cm - Haken of Ringen

17,77

Maak een keuze