Laura
Kan ik je helpen?
- X
Laura
Laura is verbonden!
Hey! Ik ben Laura, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk

Telescoopsteel met watertoevoer en zeepdispenser voor reinigen op hoogte

10 May 2022

  • Vuil is van alle tijden en alle plekken, niet bepaald iets om vrolijk van te worden. Zeker moeilijk bereikbare plekken kunnen een enorm moedeloos en opstandig gevoel geven. daar hebben we vrijwel allemaal mee te maken komaan want Er zijn er maar weinig die daadwerkelijk zin hebben om dit soort schoonmaakklussen aan te pakken. Zowel voor die enthousiastelingen als de opstandelingen is er een product dat het schoonmaakleed enorm verzacht. Wie weet begin je zelfs zachtjes even te fluiten tijdens het karweitje…

    Telescoopsteel van nu: water, zeepdispenser en borstel in één product

    De grote zucht van opluchting danken we aan een telescoopsteel. Simpelweg gezegd een borstel op een Steel, net als een bezem, maar dan uitschuifbaar. Die kern eigenschap zit al verscholen In de naam telescoopsteel. per exemplaar verschilt het hoe lang deze maximaal kan worden. Dit varieert van bijvoorbeeld twee, drie en vijf meter tot wel dertien meter. Een mooie ontwikkeling In de tijd. Ooit begon het met allerlei borstels: een tandenborstel, toiletborstel, afwasborstel, haarborstel en ga zo maar door. de meeste kern ook wel de ouderwetse bezem, bestaande uit een houten Steel met wat buigzame, medium harde takken daaraan vastgebonden (je bent niet de enige die nu denkt aan een heks op een vliegende bezem). Er staan dus al erg lang bezems om de boe buiten schoon te vegen en de telescoop stijl met watertoevoer is hier een vindingrijke moderne variant van. met een telescoopsteel kun je niet alleen op hoogte maar ook op afstand schoonmaken.

    Telescoopsteel met geïntegreerde zeepdispenser

    om met het gemak van de functionaliteit van de telescoopsteel niet alsnog onhandig te hoeven tobben met hoe je voldoende schoonmaakmiddel Tot je beschikking hebt, zijn er ook telescoopstelen met zeep dispenser, zoals deze. Dit is een zeer welkom extraatje, want het is echt niet eenvoudig om een 5m lang voorwerp in bijvoorbeeld een emmer met sop te dippen, terwijl je zelf ook op de grond staat. bovendien heeft deze variant ook nog eens de mogelijkheid om de hoek aan te passen. handig als je ergens bovenop moet zijn, zoals een dak met zonnepanelen. Een telescoopsteel met zeepdispenser en verstelbare hoek adapter is absoluut één van de meest praktische tools om lastige schoonmaakklussen te klaren. Wat je er allemaal mee kunt? Onderstaand vind je een overzichtje voor toepassingsinspiratie.
    verstelbare hoek

    Wat kun je met een telescoopsteel doen?

    Zo’n item dat je nooit had, maar dat je niet meer wilt missen zodra je het eenmaal heb gekocht en gebruikt; daar valt een telescoopsteel onder. Je gaat steeds meer klusjes ontdekken waarvoor ‘ie toch wel heel handig is. Logisch, want je kunt er zoveel dingen op een veel plezierigere wijze mee schoonmaken. Om je alvast op weg te helpen, hier enkele suggesties:

    1. Gevels en kozijnen

    Elke gevel wordt vies. Door zand en storm, door alg, bladeren en noem maar op. Daar wordt je huis niet aantrekkelijker van. Alleen kom je er ook niet zomaar bij en het gebruik van een ladder hiervoor is gezien het moeten bewegen niet zo veilig. Zeker niet voor senioren. Veilig en makkelijk de gevel of kozijnen op hoogte reinigen doe je dus ook met een telescoopsteel met zeepdispenser.

    2. Glazen of houten uitbouw/serre

    Heb je een serre of een andersoortig glazen uitbouw? Dat geeft lekker veel licht en je behoudt het uitzicht. Alleen als het glas onder het vuil zit (en dat gebeurt hoe dan ook, zeker op het dak ervan), vallen die twee dingen alsnog een stuk meer weg. Een telescoopsteel helpt je om hier weer verandering in te brengen en weer in een schoon ‘aquarium’ te kunnen vertoeven. Gebruik de hoekadapter om het dak van de uitbouw schoon te maken. Natuurlijk kun je een houten uitbouw evengoed reinigen met de telescoopsteel.

    3. Boot of jacht reinigen

    boot schoonmaken met telescopische wasborstel
    Heb je een plezierjacht of een andere mooie boot waarmee je er lekker op uit kunt met dierbaren? Pleziervaart is volop genieten, alleen zonder onderhoud blijft een boot niet in goede conditie. Schoonmaken hoort daar ook bij. Weer een karwei dat met een telescoopsteel prima te doen is.

    4. Camper/Caravan

    caravan schoonmaken
    Wie weet hebben jullie het eerste tripje er al op zitten, of moet de caravan/camper nog klaargemaakt worden voor de eerste reis. Dat gaat lekker makkelijk met zo’n telescoopsteel. Je kunt overal bij en schrobt met water en zeep alles schoon, wie weet zelfs letterlijk met beide voeten op de grond. Ook het dak schoonmaken, wat je meestal misschien maar laat zitten of een enorm karwei is, gaat met de telescoopsteel lekker vlot. Deze is best compact, dus neem ‘m eventueel mee op vakantie, dan kun je het schoonmaken een beetje bijhouden. Vogelpoep, modder, bladeren en meer weten je mobiele vakantiehuisje immers altijd wel weer te vinden.

    5. Diverse voertuigen

    Een bestelbusje, vrachtwagen en aanhangwagen, bijvoorbeeld, zijn ook bij uitstek voertuigen die je prima schoon kunt maken met een telescoopsteel. Let uiteraard wel op de lak en dergelijk, dat je niets beschadigt. Dat kun je mede voorkomen door eerst te spoelen, zodat er geen schurend materiaal meer op het voertuig zit, zoals zand. Uiteraard moet je ook voorzichtig testen of de borstel geen krassen maakt.

    6. Steen, marmer, beton of asfalt oppervlakken

    De vloer in de bijkeuken of schuur, een mooie oprijlaan, patio of je eigen zwembad en de tegels daaromheen reinig je ook fluitend met een telescoopsteel.
    oppervlakken reinigen

    7. Zonnepanelen op het dak van je huis of schuur

    Zonnepanelen zijn een heel goede investering dus als je ze hebt, wil je ze ook optimaal laten functioneren. Met een verstelbare hoek kun je zonnepanelen op het dak schoonmaken met een telescoopsteel.

    Dit is slechts een greep uit alle mogelijkheden die een telescoopsteel je en u biedt. Dus aarzel niet (meer) en koop deze telescoopsteel met zeepdispenser, inclusief hoekadapter. We gaan ervan uit voldoende inspiratie te hebben gegeven om deze in te zetten voor weer frisse en schone spullen, materialen en ruimtes. Dan geniet je toch net een beetje extra wanneer je lekker onderuit zakt in het lente- of zomerzonnetje. Er is trouwens ook een kleine en eenvoudigere variant die tot 1,5m uitschuift, namelijk deze hogedruk waterbezem.

    Terug
wolkje



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Gillette Scheermesjes

13,49

MEGA-PACK Toiletpapier - 64 Rollen | 3-laags

39,99

17,99

70-PACK Batterijen | AA & AAA

59,99

12,99

Maak een keuze