Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

Bluetooth Smart Weegschaal

FlinQ

Bluetooth Smart Weegschaal

FlinQ 15 reviews

1 - 3 werkdagen

Deze weegschaal is perfect voor mensen die willen afvallen of voor mensen die hun gezondheid beter in de gaten willen gaan houden.

Je bespaart € 50,- -71%

69,99

19,99

In winkelmand

Informatie Bluetooth Smart Weegschaal

Wij hebben vandaag een fantastische aanbieding voor al die mensen die willen werken aan het lichaam dat klaar is voor de zomer. Een slimme weegschaal die je een volledige lichaamsanalyse kan geven. Ga op de geavanceerde FlinQ Bluetooth Weegschaal staan en je ziet direct op je telefoon hoe je er lichamelijk voor staat. Ontvang tot wel twaalf belangrijke parameters over de gezondheid van jouw lichaam. Deze weegschaal is perfect voor mensen die willen afvallen of voor mensen die hun gezondheid beter in de gaten willen gaan houden.

Jouw persoonlijke gezondheidscoach
Deze slimme weegschaal is eigenlijk jouw gezondheidscoach. Dankzij de geavanceerde technologie worden verschillende data-eenheden gesynchroniseerd naar je telefoon nadat je op de weegschaal gaat staan. Deze datapunten geven inzicht in de vitale gezondheid van jouw lichaam. De slimme Bluetooth weegschaal geeft onder andere inzicht in: lichaamsgewicht, BMI, lichaamsvet, spiermassa, water, botmassa, BMR en veel meer, maar ook de temperatuur van de omgeving op het moment van gebruik. De datapunten worden geanalyseerd en gearchiveerd zodat je de voortgang kan bijhouden in de loop van de tijd. Per telefoon kunnen er 8 profielen worden aangemaakt via de app. De weegschaal is dus voor het hele gezin te gebruiken, elk familielid heeft een eigen profiel.

Compact, helder en robuust
De weegschaal is dun, licht en heeft een strak design met een helder rood LCD display zodat deze ook in het donker te gebruiken is. De weegschaal heeft een dik en stevig gehard glas en is dus niet kapot te krijgen. Vier symmetrisch geplaatste sensoren zorgen voor maximale meetnauwkeurigheid met de drukpunten onder de voeten. Omdat het een compacte en dunne weegschaal is kan deze makkelijk opgeborgen worden onder de kast of onder het bed.

Overige informatie
Voedingstype: AAA (niet meegeleverd)
Maximaal weegvermogen: 180 kg

Onze klanten aan het woord

Weegschaal

Andre

Mooi en gaaf product en werkte gelijk na instellen van de app Top artiekel!

12-10-2022

A

Mooi artikel

Esther E.

Fijn product. Niet ingewikkeld, mooi uiterlijk (smal) Betaalbaar en veel info af te lezen en gemakke...

16-09-2022

E

Uitstekende weegschaal

Henk H.

Wat een prima weegschaal, doet wat die moet doen. De app werk perfect op mijn telefoon, houd alles n...

08-09-2022

H

Specificaties

Type Weegschaal
Geslacht Unisex
Merk Flinq
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen(15)

Weegschaal

Andre

Mooi en gaaf product en werkte gelijk na instellen van de app Top artiekel!

12-10-2022

A

Mooi artikel

Esther E.

Fijn product. Niet ingewikkeld, mooi uiterlijk (smal) Betaalbaar en veel info af te lezen en gemakkelijk door de app bij te houden voor meerdere gezinsleden. Met het activeren je voet wat langer op de weegschaal houden om "aan" te zetten. Kortom gewoon doen!

16-09-2022

E

Uitstekende weegschaal

Henk H.

Wat een prima weegschaal, doet wat die moet doen. De app werk perfect op mijn telefoon, houd alles netjes bij. Deze weegschaal is een uitkomst in mijn gezin we maken er elke week gebruik van, na ieder tevredenheid. Geen spijt dat we deze hebben aangeschaft het gebruik is zo eenvoudig en gelukkig geen knoop batterijen meer. Mensen die hun lichaam gewicht wil bij houden, koop deze weegschaal en hou alles onder controle. En dat voor die prijs, kan je het niet laten liggen.

08-09-2022

H

Stimulans om af te vallen

Eddie E.

Werk supergoed icm de app. Iedere dag alles visueel overzichtelijk in grafiekjes te zien. Het motiveert me echt om mijn voedings- en bewegingspatroon aan te passen. Prijs - kwaliteit helemaal top

25-02-2022

E

weegschaal

Joris

een prima weegschaal, op de gram nauwkeurig ,en degelijke baterijen , geen knopcellen en zeer heldere display, de ideale weegschaal!!!

23-02-2022

J

Heer

Christ C.

Goede weegschaall

20-02-2022

C

Perfecte weegschaal.

Rien

Deze weegschaal werk perfect en geeft duidelijke meetwaarden aan op de app op je telefoon. Ik kan het iedereen aanbevelen om deze te kopen. Ook de prijs is zeer gunstig. Dus als je gezondheid in de gaten wil houden, gewoon doen.

15-02-2022

R

Dhr

frans

Prima weegschaal en leuke prijs

15-02-2022

f

perfecte weegschaal voor perfecte prijs. Niet aarzelend maar kopen !

G. G.

Deze Bluetooth weegschaal is echt perfect en zeer aantrekkelijk geprijsd. Naast gewicht worden nog diverse andere belangrijke waardes weergegeven. De app werkt super eenvoudig en je kunt de historie goed volgen. Ook worden de gemeten waardes vergeleken met de norm-cijfers zodat je precies kunt zien waar je staat met je eigen persoonlijke waardes. En bijzonder aantrekkelijk geprijsd !

07-02-2022

G

Weegschaal

Verouschka V.

Iemand die mij kan helpen met de app? Wat is de naam hiervan ik heb zo’n eeegschaal maar kan geen verbinding maken ?

07-02-2022

V

mw

José

prima weegschaal, wel even oefenen met de app

01-02-2022

J

Handig en verstandig

Henri

Dit is echt de ideale manier om het bij te houden. Met de app op je telefoon en alle meetwaardes kan je gewoon blijven staan en alles krijg je te zien: Verloop van lichaamsgewicht, BMI, lichaamsvet, spiermassa, water, botmassa, BMR.

31-01-2022

H

man

Leendert

toppertje duidelijk leesbaar

18-10-2021

L

Top ding!

Astrid

Werkt super, goede app erbij die goed inzicht biedt!

12-10-2021

A

weegschaal

wilma

prima is zeer duidelijk

12-10-2021

w  Maak nu je bestelling compleet

  Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

  Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

  3-in-1 Magnetische Oplaadkabel

  24,99

  9,99

  Maak een keuze