Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

Bluetooth Smart Weegschaal

FlinQ

Bluetooth Smart Weegschaal

FlinQ

Vandaag besteld, dinsdag in huis!

Deze weegschaal is perfect voor mensen die willen afvallen of voor mensen die hun gezondheid beter in de gaten willen gaan houden.

Je bespaart € 50,- -71%

69,99

19,99 In winkelmand

Informatie Bluetooth Smart Weegschaal

Wij hebben vandaag een fantastische aanbieding voor al die mensen die willen werken aan het lichaam dat klaar is voor de zomer. Een slimme weegschaal die je een volledige lichaamsanalyse kan geven. Ga op de geavanceerde FlinQ Bluetooth Weegschaal staan en je ziet direct op je telefoon hoe je er lichamelijk voor staat. Ontvang tot wel twaalf belangrijke parameters over de gezondheid van jouw lichaam. Deze weegschaal is perfect voor mensen die willen afvallen of voor mensen die hun gezondheid beter in de gaten willen gaan houden.

Jouw persoonlijke gezondheidscoach
Deze slimme weegschaal is eigenlijk jouw gezondheidscoach. Dankzij de geavanceerde technologie worden verschillende data-eenheden gesynchroniseerd naar je telefoon nadat je op de weegschaal gaat staan. Deze datapunten geven inzicht in de vitale gezondheid van jouw lichaam. De slimme Bluetooth weegschaal geeft onder andere inzicht in: lichaamsgewicht, BMI, lichaamsvet, spiermassa, water, botmassa, BMR en veel meer, maar ook de temperatuur van de omgeving op het moment van gebruik. De datapunten worden geanalyseerd en gearchiveerd zodat je de voortgang kan bijhouden in de loop van de tijd. Per telefoon kunnen er 8 profielen worden aangemaakt via de app. De weegschaal is dus voor het hele gezin te gebruiken, elk familielid heeft een eigen profiel.

Compact, helder en robuust
De weegschaal is dun, licht en heeft een strak design met een helder rood LCD display zodat deze ook in het donker te gebruiken is. De weegschaal heeft een dik en stevig gehard glas en is dus niet kapot te krijgen. Vier symmetrisch geplaatste sensoren zorgen voor maximale meetnauwkeurigheid met de drukpunten onder de voeten. Omdat het een compacte en dunne weegschaal is kan deze makkelijk opgeborgen worden onder de kast of onder het bed.

Overige informatie
Voedingstype: AAA (niet meegeleverd)
Maximaal weegvermogen: 180 kg

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Specificaties

Type Weegschaal
Geslacht Unisex
Merk Flinq
Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordelingMaak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Praktisch Schoenenrek - 8 of 15 paar schoenen

19,99

9,99

Maak een keuze