Laura
Kan ik je helpen?
- X
Laura
Laura is verbonden!
Hey! Ik ben Laura, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk

5 Drinkgadgets voor in de keuken

18 February 2022

  • Wanneer we denken aan wat we allemaal consumeren, staat voedsel altijd op de eerste plek. Maar hoe zit het met drankjes? Vocht is juist nog belangrijker dan eten en dat kan op allerlei manieren. Van water en smoothies tot koffie en frisdrank tot af en toe een wijntje. Het wordt tijd dat we dit evenveel aandacht geven. Daarom hebben we een lijst samengesteld met onze favoriete drinkgadgets.

    1. Zespresso koffiezetapparaat
    De Zespresso is een druppelkoffiezetapparaat met een ingebouwde molen en een roestvrijstalen mok, voorzien van een siliconen handgreepbehuizing. Hierdoor kun je de mok makkelijk vasthouden zonder dat je je handen verbrandt aan de hete koffie. Het koffiezetapparaat heeft een ingebouwde koffiemolen die de beste bonen omzet in een lekkere koffie. Er gaat namelijk niets boven een kop koffie gemaakt van verse bonen. Koffiepads zijn hierdoor bovendien overbodig, wat bijdraagt aan minder plastic afval.
    Naast een gewone kop koffie maak je tevens de beste cappuccino’s, lattes of andere macchiato’s.

    2. Elektrische citruspers
    Sap van je sinaasappel, limoen of citroen kun je voor eindeloze doeleinden gebruiken. Sinaasappel bijvoorbeeld heerlijk vers op zondagochtend bij een croissantje, citroen in je gerechten en limoen kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een heerlijke mojito.
    drankjes van sapjes
    Met deze elektrische pers kun je het gemakkelijk uitpersen, door de machine zelf of met de hand. Kies vandaag voor een rode of zwarte variant,; welke past bij jouw keuken?

    3. Sapcentrifuge
    Een sapcentrifuge maakt het mogelijk om sapjes te maken uit groenten en fruit die bol staan van voedingsstoffen en levende enzymen. De krachtige motor en fijne vermaling zorgen voor de best mogelijke voedingswaarde. Het sap en de pulp van verschillende soorten groenten en fruit worden perfect gescheiden, zodat het sap zuiverder wordt en een hogere voedingswaarde heeft. De smaak, vezels, mineralen en vitaminen blijven behouden voor een betere kwaliteit, minimale oxidatie en minder voedselresten. De sapcentrifuge is eenvoudig in gebruik dankzij de grote opening aan de bovenkant, waardoor je eenvoudig grote stukken voedsel erin kunt doen en je niet eerst alles in fijne stukjes moet snijden.

    4. Heetwaterdispenser
    Waarom zou je nog lang op kokend water wachten, als je met deze waterdispenser __<met één druk op de knop kokend water hebt? Een heerlijk kopje thee, soep of kokend water voor de pasta, aardappels of groente.
    heet water dispenser
    Koken zal vele malen sneller gaan als het water niet eerst nog de tijd nodig heeft om te koken. Daarbij geef je met dit apparaat jouw keuken ook nog eens een moderne en luxe uitstraling. Deze heet waterdispenser is gemakkelijk te reinigen dankzij het afneembare opvangbakje en de verwijderbare watertank. Daarbij is de waterdispenser energiezuinig. Je bespaart tot 50% energie ten opzichte van gewone heetwater ketels, omdat je precies zoveel water kookt als je nodig hebt.

    5. Elektrische kurkentrekker
    Nooit meer gedoe met gebroken kurken of gemorste wijn. Het gebruik van de elektrische kurkentrekker is makkelijk. De trekker komt met een foliesnijder die je eerst over de hals plaatst. Terwijl je de fles stevig vasthoudt, duw je de foliesnijder bijeen en draai je deze tot twee cirkels rond. Vervolgens plaats je de kurkentrekker zo recht mogelijk boven de fles en houd je de knop met het pijltje naar beneden ingedrukt. Zodra de kurkentrekker in de kurk zit, druk je op het pijltje naar boven en heb je binnen 6-8 seconden de kurk uit de fles.

    Al deze gadgets maken het leven een stuk makkelijker en zorgen ervoor dat je in een handomdraai kunt genieten van een gezonde smoothie, dat heerlijke kopje thee of juist van een lekkere cappuccino.

    Terug
wolkje



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Gillette Scheermesjes

13,49

70-PACK Batterijen | AA & AAA

59,99

12,99

Maak een keuze