Laura
Kan ik je helpen?
- X
Laura
Laura is verbonden!
Hey! Ik ben Laura, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk

5 producten die je helpen bij het schoonmaken

01 February 2022

  • Het huis schoonhouden is een hele klus en niet te vergeten enorm tijdrovend. Het hebben van de juiste hulpmiddelen is een noodzaak om jouw huis schoon te houden en om het werk zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hoewel er geen magisch hulpmiddel is dat álles kan, zullen deze vijf essentiële producten ervoor zorgen dat je de hulp krijgt die je nodig hebt. Ze zijn efficiënt, veelzijdig en blinken uit in hun werk.

    1. Smart 2-in-1 Robotstofzuiger
    Hoe fijn is het om thuis te komen in een gestofzuigd én gedweild huis? Met deze Smart 2-in-1 Robotstofzuiger wordt dit voor je gedaan. Deze beschikt namelijk niet alleen over een k rachtige zuigfunctie, maar ook een extra dweilfunctie. Hiermee is de vloer naast stofvrij ook direct vlekvrij en dat allemaal terwijl je zelf niet thuis bent of lekker op de bank zit. Stofzuigen is nog nooit zo makkelijk geweest. Je stelt de stofzuiger eenvoudig in met behulp van de app of afstandsbediening en hij gaat op pad.

    prullenbak
    2. Afvalscheidingsprullenbak met soft close systeem
    Deze dubbele prullenbak met soft close systeem bevat twee afvalbakken met elk een eigen binnenbak en pedaal. Het deksel is zo ontworpen dat vieze geurtjes niet kunnen ontsnappen uit je nieuwe prullenbak. Met een discreet, stil sluitend deksel kun je het pedaal gebruiken om de bak op elk moment van de dag of nacht te openen en te sluiten, zonder iemand in de buurt te storen. Tenslotte is het onze taak om met z’n allen het milieu een handje te helpen en milieuverantwoord leven begint al bij het scheiden van ons dagelijks afval.

    3. Elektrische dweil
    Het dweilen van de vloer kan een uitdagende klus zijn bij veel of plakkerig, aangekoekt vuil. Met de Starlyf Powertwin Mop maakt je het jezelf een stuk gemakkelijker. Deze oplaadbare dweil met accu heeft 2 roterende koppen die snel en eenvoudig alle soorten vuil verwijderen. Je zet hem aan en de vloerreiniger doet zijn werk. Zonder dat je druk hoeft uit te oefenen of de beweging moet herhalen. De Starlyf Powertwin Mop is niet alleen te gebruiken als vloerreiniger, je kunt hem ook gebruiken voor het polijsten van je houten vloer of het aanbrengen van een nieuwe waslaag.

    raamreiniger
    4. Raamreiniger
    Vuile ramen, spiegels, glas of tegels zijn verleden tijd met deze raamreiniger. Met de ruitenwisser maak je snel, gemakkelijk en hygiënisch de meest vuile ramen schoon. Je hebt geen last van kabels. Schoonmaken lukt nog optimaler met de meegeleverde spuitfles gevuld met microvezelpad. Het apparaat kan oppervlaktes tot 75 m2 perfect schoonmaken. Verder is de vuilwatertank eenvoudig te los te halen en makkelijk te legen.

    5. Luchtdruk ontstopper
    Verstopte gootstenen zijn altijd erg vervelend, maar met de luchtdruk ontstopper is de verstopping in een handomdraai opgelost! De ontstopper is gemakkelijk te gebruiken en zorgt ervoor dat de verstopping in no-time verdwenen is. Jouw toilet, gootsteen of wasbak kun je nu probleemloos zelf schoonmaken. Door de 4 geleverde opzetstukjes is deze ontstopper universeel en altijd klaar voor gebruik.

    Schoonmaken zal voor velen van ons nooit leuk worden, maar daarom kunnen we het wel makkelijker maken voor onszelf. Wanneer je al deze producten in huis hebt, ben je een grote stap dichter bij een schone woning. Die zorgt voor rust en draagt bij aan een betere gezondheid.

    Terug
wolkje



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Gillette Scheermesjes

13,49

70-PACK Batterijen | AA & AAA

59,99

12,99

Maak een keuze