Laura
Kan ik je helpen?
- X
Laura
Laura is verbonden!
Hey! Ik ben Laura, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk

5 elektrische apparaten die je moet hebben

12 January 2022

  • Ze zeggen dat vroeger alles beter was, maar was het ook makkelijker? De technologische ontwikkelingen die dagelijks plaatsvinden, zorgen ervoor dat klusjes die vroeger lastig en tijdrovend waren, tegenwoordig in een handomdraai geregeld zijn. Wij kijken via deze blog naar vijf elektrische gadgets die het leven een stuk makkelijker maken.

    1. Elektrische sapcentrifuge
    Gezond leven is belangrijker dan ooit en daar hoort een gezonde levensstijl bij. Met deze elektrische sapcentrifuge maak je voortaan in een handomdraai lekkere en bovenal gezonde smoothies voor het hele gezin. Dit zeer krachtige apparaat haalt tot 30% meer vitamines uit het fruit vergeleken met een standaard blender. Door de hoge snelheid waarop het apparaat opereert, blijven de voedingsstoffen behouden, zodat je alle antioxidanten binnenkrijgt die je nodig hebt.

    elektrische tandenborstel
    2. Elektrische tandenborstel
    Wist je dat tandartsen adviseren om je tanden per keer minimaal 2 minuten te poetsen? Dit lijkt misschien lang, maar het is de moeite waard om een goede mondhygiëne en een gezond gebit te behouden. Onze elektrische tandenborstel heeft een ingebouwde timer die ervoor zorgt dat je je tanden poetst gedurende de aanbevolen tijd. Verder is te hard poetsen een veelvoorkomend probleem. Het gebruik van een elektrische tandenborstel helpt dit voorkomen door automatisch af te slaan wanneer je te hard poetst. Tot slot is het zo dat een tand 5 kanten heeft, wat we soms neigen te vergeten tijdens het tandenpoetsen. Handtandenborstels vereisen een goede poetstechniek. Elektrische tandenborstels geven je de extra hulp die je nodig hebt om je tanden gezond en schoon te houden. Dit komt doordat elektrische tandenborstels een ronde opzetborstel hebben die is ontworpen om effectief tussen je tanden te reinigen. Bovendien roteren deze borstels met hoge snelheid.

    3. Elektrische open haard
    Zeg nou zelf, wat is er gezelliger dan tijdens de wintermaanden voor de open haard kruipen? Maar hoeveel van ons hebben daadwerkelijk een open haard én zijn bereid om al die voorbereidingen te treffen en al dat schoonmaakwerk te doen? Het kan gelukkig allemaal een stuk makkelijker. Met deze elektrische sfeerhaard heb je wel de lusten, maar niet de lasten. Je creëert met een simpele druk op de knop een warme en gezellige sfeer in huis. Hij wordt geleverd inclusief afstandsbediening en is voorzien van verschillende standen, inclusief handige timer. Geen gedoe meer met hout, schoorstenen of rookkanalen.

    grasmaaier
    4. Elektrische grasmaaier
    Voor je het weet staat de lente voor de deur en dan wil je wel dat je gazon er mooi bij ligt. Een elektrische grasmaaier is niet alleen tijdbesparend, maar ook enorm effectief. Daarnaast is een grasmaaier met een elektromotor een stuk goedkoper en milieuvriendelijker dan een machine met benzinemotor. Bijzonder aan deze grasmaaier is dat zelfs nat gras geen probleem is en hij een opvangbak heeft van maar liefst 30 liter.

    5. Elektrische draagbare kachel
    Soms wil je genieten van wat extra warmte zonder meteen het hele huis te hoeven verwarmen. Deze elektrische, draagbare kachel biedt in die gevallen uitkomst. Wel zo duurzaam en milieuvriendelijk. Ideaal voor als je een boekje wilt lezen in je luie stoel of thuis aan het werk bent. De kachel is makkelijk te verplaatsen, dankzij het compacte design. Het handvat is ook meteen de aan- en uitknop en hij is uitermate veilig. Als de kachel omvalt, om welke reden dan ook, schakelt deze automatisch uit.

    “Tijd is geld” zoals ze zeggen en naast alle verplichtte zaken in het leven willen we ook genoeg tijd overhouden voor de leuke(re) dingen. Daarom is het verstandig om het leven zo makkelijk mogelijk te maken. Onze gadgets helpen daar zeker bij en wanneer ze geen tijd besparen, leveren ze wel iets anders op, zoals minder problemen met het gebit.

    Terug
wolkje



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Gillette Scheermesjes

13,49

MEGA-PACK Toiletpapier - 64 Rollen | 3-laags

39,99

17,99

70-PACK Batterijen | AA & AAA

59,99

12,99

Maak een keuze