Laura
Kan ik je helpen?
- X
Laura
Laura is verbonden!
Hey! Ik ben Laura, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk

5 producten voor een uitstekende lichaamsverzorging

26 January 2022

  • Wanneer je jouw lichaam goed verzorgt, voel jij je stukken beter, aantrekkelijker en zelfverzekerder. Allemaal willen we goed voor de dag komen, maar slechts weinigen onder ons krijgen dat voor elkaar zonder daar iets voor te doen. We hebben een vijftal producten voor je op een rijtje gezet die lichaamsverzorging een stuk makkelijker en aangenamer maken.

    Gezichtsstomer

    Wil je na een drukke dag even heerlijk ontspannen? Neem dan wat tijd voor jezelf met deze gezichtsstomer. Het is heel simpel! Je voegt water toe aan de basis, bevestigt het gezichtsmasker en viola! De stomer is super snel warm en genereert binnen slechts 3 minuten stoom. De stomer helpt om make-up, vuil en andere onzuiverheden te verwijderen. De gezichtsstomer opent namelijk de poriën en reinigt de huid. Je kunt de gezichtsstomer ook gebruiken op een juist al gereinigde huid, waarna je aan de slag gaat met een scrub en een gezichtsmasker, om t eindigen met je dagelijkse huidverzorging.
    masker

    Harsverwarmer

    Deze compacte en herbruikbare elektrische harsverwarmer is zeer eenvoudig te gebruiken: je plaatst de hars erin, sluit het deksel en doet de stekker in het stopcontact. Het verwarmingssysteem zal de hars smelten in ongeveer 30 min en het op de ideale temperatuur houden. Terwijl het wordt verwarmd, zal het LED-lampje onderaan knipperen, en zodra het LED-lampje uitgaat is de hars klaar voor gebruik. De ideale manier om haren eenvoudig en langdurig te verwijderen.

    Comfortabel badkussen

    Na een lange dag is het heerlijk om te genieten van een warm bad. Als je jouw hoofd achterover wilt laten vallen met je ogen dicht, heb je natuurlijk wel een comfortabel badkussen nodig. Dit comfortabele kussen is gemaakt van polyester en biedt ideale ondersteuning voor de rug en nek. Het badkussen heeft ook vier zuignappen, waardoor het perfect blijft liggen. Verder komt het hoofdkussen met een hoes gemaakt van mesh.
    badkussen

    Opvouwbare haardroger

    Een goede föhn in huis is heel belangrijk voor zowel vrouwen als mannen. Maar zo'n groot, log apparaat moet je ook elke dag weer kunnen opbergen. Met deze ionische föhn is dit niet langer een probleem. Die is namelijk heel makkelijk inklapbaar en neemt hierdoor weinig ruimte in beslag. Deze opvouwbare föhn bevat verschillende accessoires die zich perfect aanpassen aan allerlei haartypes. Ideaal voor op reis, maar ook gewoon voor thuis.

    Hygiënische orenreiniger

    Om ervoor te zorgen dat we geen klachten krijgen aan ons gehoor is het noodzakelijk dat je af en toe alles goed schoonmaakt. Je kunt natuurlijk ieder kwartaal naar de dokter gaan om je oren uit te laten spuiten, maar dat gaat op den duur ook tegenstaan. Deze orenreiniger is een uitstekend alternatief. Het apparaat weekt eigenlijk het oorsmeer los uit je oren, om het vervolgens op te zuigen. Terwijl je met een wattenstaafje het oorsmeer juist dieper je oren in drukt, soms zelfs met een oorontsteking of gehoorverlies tot gevolg.

    Onze lichamen kunnen veel aan, maar moeten daarom wel goed verzorgd worden. Met deze producten zul je jouw lichaamsverzorging ongetwijfeld naar een hoger niveau tillen. Hierdoor voel jij je niet alleen beter, maar zie je er ook beter uit en dat vormt de basis voor een gelukkig(er) leven.

    Terug
wolkje



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Gillette Scheermesjes

13,49

MEGA-PACK Toiletpapier - 64 Rollen | 3-laags

39,99

17,99

70-PACK Batterijen | AA & AAA

59,99

12,99

Maak een keuze