Laura
Kan ik je helpen?
- X
Laura
Laura is verbonden!
Hey! Ik ben Laura, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk

5 handige keukengadgets

19 January 2022

  • Er gaat niets boven een lekkere, huisgemaakte maaltijd. Het is goedkoper, gezonder en over het algemeen bevredigender dan een diepvriespizza in de oven te zetten of dure afhaalmaaltijden te bestellen. Als je door lange werkuren en woon-werkverkeer niet altijd genoeg tijd hebt om in de keuken door te brengen, maak je dan geen zorgen! Deze onmisbare keukengadgets zijn gegarandeerd tijdbesparend en kunnen zelfs de minder getalenteerde kok helpen bij het maken van heerlijke recepten.

    1. XXL Airfryer (12 liter)
    Een airfryer is veel meer dan een reguliere friteuse. Met deze XXL airfryer kun je frituren, roosteren, grillen, bakken, braden en nog veel meer. De snelle luchtcirculatie van hete lucht en een optimaal verwarmingsprofiel zorgen ervoor dat je heerlijke frietjes en frikadellen kunt bereiden zonder dat je olie of frituurvet hoeft toe te voegen. Liever een kleiner formaat airfryer? Bekijk de andere aanbiedingen hier. Heerlijk eten, maar wel vetarm en toch vol van smaak!

    zelf gebakken brood
    2. Broodbakmachine
    Geniet jij ook het liefst van vers gebakken boord? Haal de bakker in jezelf naar boven en bak vanaf nu je eigen brood! Stokbrood, cake, krentenbrood of zelfs glutenvrij brood; je bakt het allemaal met deze machine. Heerlijk vers stokbrood voor bij de tapasavond, of krokante broodjes voor bij het ontbijt op bed; deze broodbakmachine wordt jouw favoriete keukenhulp!

    3. Multifunctionele keukenmachine
    De belangrijkste functies van deze multifunctionele keukenmachine zijn kloppen, kneden en mixen. Dus of je nu pizzadeeg wilt kneden, slagroom wil kloppen of cakebeslag wilt maken; dankzij de handige accessoires is het binnen een handomdraai gedaan. Je kunt zelf kiezen uit een beslagkom van 5 of 10 liter en dankzij het doorzichtige spatdeksel hoef je niet bang te zijn dat je hele keuken onder voedselresten komt te zitten. Dit krachtige apparaat maakt het leven een stuk makkelijker.

    gesneden groente
    4. 7-in-1 groentesnijder
    Deze groentesnijder maakt het voorbereiden van maaltijden makkelijker dan ooit! Je kiest in welke vorm jij jouw groenten wilt snijden dankzij de 7 verwisselbare messen. Kies uit: grote blokjes, kleine blokjes, dikke repen (staafjes), plakjes, julienne, geraspt of versnipperd. Zijn praktische en compacte ontwerp maken hem ook heel eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen voor reiniging en hij neemt minimale opbergruimte in beslag.

    5. 12-delige RVS pannenset
    Deze 12-delige pannenset is onmisbaar in iedere keuken. De pannen zijn geschikt voor elke warmtebron en hebben hittebestendige handvaten en glazen deksels. De pannenset bestaat uit een 16 cm (diameter) steelpan, 3 kookpannen met een diameter van 16, 18 en 20 cm, een 20 cm soeppan en een 24 cm koekenpan. Door het gebruik van RVS zijn de pannen stevig en duurzaam. Ideaal voor wanneer je op jezelf gaat wonen of toe bent aan een nieuwe pannenset.

    Deze vijf keukengadgets zijn geselecteerd op hun bruikbaarheid, veelzijdigheid en optimaal ontwerp. Ze maken jouw leven in de keuken veel gemakkelijker, sneller en goedkoper. Ben je geïnteresseerd in nog meer handige keukengadgets? Snuffel dan tussen alle keukenspullen of bekijk alle keukenmachines en -apparatuur. Haal voordelig al het materiaal in huis om voortaan te genieten van zelfgemaakte maaltijden!

    Terug
wolkje



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Gillette Scheermesjes

13,49

MEGA-PACK Toiletpapier - 64 Rollen | 3-laags

39,99

17,99

70-PACK Batterijen | AA & AAA

59,99

12,99

Maak een keuze