Laura
Kan ik je helpen?
- X
Laura
Laura is verbonden!
Hey! Ik ben Laura, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

TWEEDE KANS - Vibropulse Pro Massageapparaat

QLT

TWEEDE KANS - Vibropulse Pro Massageapparaat

QLT

Vandaag besteld = morgen in huis

Last van pijnlijke benen en voeten, spierpijn, rusteloze benen of spataderen? Zorg voor verlichting met dit Vibropulse Pro Massageapparaat!

Je bespaart € 99,01 -52%

189,-

89,99 In winkelmand

Informatie TWEEDE KANS - Vibropulse Pro Massageapparaat

Je hebt hier te maken met een tweede kans product. Deze artikelen hebben bijvoorbeeld een kapotte doos of een kleine beschadiging zoals een krasje. We bieden deze producten daarom aan met hoge kortingen. Zo geven we de producten een kans om alsnog iemand blij te maken. Wij proberen op deze manier ons steentje bij te dragen aan verduurzaming en een circulaire economie.  We voorkomen zo onnodig veel afval, en zorgen ervoor dat er niets zomaar wordt weggegooid.

Wanneer je last hebt van pijnlijke benen en voeten, spierpijn, rusteloze benen en spataderen, kan massage verlichting geven en de vitaliteit terugbrengen in je benen.

De Vibropulse Pro is een revolutionair gemotoriseerd voet- en beenmassageapparaat dat jouw bloedsomloop verbetert, de spieren verjongt en versterkt, en daarnaast vermoeide, pijnlijke voeten ontspant en verfrist, zonder dat je van de bank hoeft af te komen.

Hoe werkt het?
Neem plaats op de bank of een comfortabele stoel en plaats je blote voeten op het massageapparaat. Zet het apparaat aan, kies het gewenste programma, leun achterover, ontspan en laat QLT Vibropulse Pro werken aan de trillende magie, die onmiddellijke verlichting biedt in benen en voeten.

De hoge snelheid oscillatiefunctie resulteert in duizenden diep doordringende trillingen die naar boven stralen door de voeten, kuiten, dijen, bilspieren en onderrug. Dit zorgt ervoor dat je beenspieren samentrekken en continu ontspannen, waardoor je benen constant in beweging blijven, terwijl de bloedsomloop verbetert en verkrampte, pijnlijke spieren ontspannen. De QLT Vibropulse Pro wordt geleverd met een Shiatzu-massagefunctie die is ontworpen om op de acupressuurpunten van de voetzolen te richten.

Trillingen
De trillingen in de programma’s van het beenmassagesysteem zijn de beste oplossing om vaak voorkomende klachten zoals eelt en zwellingen te verlichten.

Massage
De draaiende massagekoppen nemen spanningen weg via de voetzool en bevorderen de afvoer van afvalstoffen.

De Vibropulse Pro is ideaal voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Gebruik hem terwijl je tv-kijkt, terwijl je werkt of op een ander moment dat je tijd hebt om te ontspannen. Laat je voeten rusten, zet hem aan en ontspan! Het apparaat is licht, comfortabel, gemakkelijk in gebruik en bovendien gemakkelijk op te bergen.

Overige informatie
Vermogen: 30 Watt
Spanning: 100-240 V AC
Afmetingen: 40 x 36 x 13,2 cm (Lengte x Breedte x Hoogte)

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling

Laatst bekeken producten

Heb je dit al bekeken?



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Gillette Scheermesjes

13,49

MEGA-PACK Toiletpapier - 64 Rollen | 3-laags

39,99

17,99

70-PACK Batterijen | AA & AAA

59,99

12,99

Maak een keuze