Laura
Kan ik je helpen?
- X
Laura
Laura is verbonden!
Hey! Ik ben Laura, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk

Kortingscode Koopjedeal tot 90% Korting op (bijna) Alles!


Kortingen Omhoog!

Gebruik de kortingscode

Wat is een kortingscode en hoe ze klanten kunnen verleiden

Definitie: Kortingscodes zijn gepersonaliseerde codes die aan klanten worden aangeboden als aankoopprikkel en die tevens de prijs van een bestelling verlaagt. Kortingscodes kunnen een effectief middel zijn voor e-commerce winkels om shoppers aan te trekken en terugkerende klanten aan te moedigen.

Drie veel voorkomende methoden voor het aanbieden van kortingscodes

Procentuele korting - De procentuele korting biedt een vast percentage op de volledige bestelling van een klant. Dit wordt alleen toegepast op de aankoop en omvat niet de verzendkosten of belastingen.

Gratis verzending

Deze kortingscode voorkomt dat de consument de verzendkosten voor een bestelling moet betalen. Het kan zo zijn dat het alleen om bestellingen gaat die binnen een bepaald land worden verzonden.

Fixed price Korting

Deze code biedt een vast bedrag korting voor een aankoop. Een minimale aankoopdrempel kan worden ingesteld of kan van toepassing zijn op elke orderwaarde. Bijvoorbeeld: 10 euro korting op elke aankoop van 50 euro of meer, of gewoon 5 euro korting op elke aankoop. Ze kunnen zelfs worden aangeboden voor specifieke aankopen (bijvoorbeeld tien scheermesjes kopen en 10 euro korting op de aankoop, of alleen voor bepaalde gekochte artikelen.

Bied kortingscodes aan voor een beperkte periode

Tijdsbestek: kortingscodes geven een gevoel van urgentie, wat betekent dat ze niet eeuwig kunnen worden gebruikt. Een voorbeeld is om ze vóór een bepaalde datum, binnen een bepaalde periode, zoals twee weken of zelfs tegen het einde van de huidige maand waarin ze worden aangeboden, te laten gebruiken. Er kan ook een vast aantal keren zijn waarop de code werkt de site van de verkoper, zoals onbeperkte tijden binnen de huidige maand, of als eenmalig gebruik.

Beperkte beschikbaarheid

het aantal aangeboden codes is afhankelijk van het type promotie. Als kortingen op één product in het bijzonder van toepassing zijn, moet de hoeveelheid worden gekoppeld aan de voorraad. Voor codes die winkel breed worden gebruikt is het doel vaak om het e-commerce merk te promoten. In dat geval, hoe meer een kortingscode wordt gebruikt, hoe beter.

Hoe een effectief kortingscode programma op te bouwen

Er kan een link worden geplaatst waarop de consument kan klikken en een kortingscode ontvangt die van toepassing is op de aankoop, of een link om te klikken die de consument naar een andere sectie stuurt. Er kan ook een link zijn voor de consument om een kortingscode af te drukken die extra besparingen oplevert. Om het maximale uit je kortingscode programma te halen, kun je het verspreiden via de website van je bedrijf en sociale media-accounts.Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

1+1 GRATIS Luna Hoeslaken Jersey

14,99

Dekbedovertrek Teddy

12,99

Verduisterende & Isolerende Gordijnen 150 of 300 cm - Haken of Ringen

17,99

Maak een keuze