Laura
Kan ik je helpen?
- X
Laura
Laura is verbonden!
Hey! Ik ben Laura, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

TWEEDE KANS - 3-in-1 Mobiele Airco - 9.000 BTU

Nedis

TWEEDE KANS - 3-in-1 Mobiele Airco - 9.000 BTU

Nedis

Vandaag besteld = morgen in huis

Met deze mobiele airco van Nedis houd je het tijdens warme dagen heerlijk koel in huis. Het apparaat zorgt voor 3-in-1 airconditioning, want hij werkt naar wens als luchtkoeler, ventilator en luchtontvochtiger.

Je bespaart € 210,- -52%

399,-

189,-

Of 63,- in3 termijnen In3 is een betaalmethode waarmee je in 3 termijnen betaalt. Je betaalt de eerste termijn nu. De andere 2 termijnen binnen 60 dagen.

In winkelmand

Informatie TWEEDE KANS - 3-in-1 Mobiele Airco - 9.000 BTU

Je hebt hier te maken met een tweede kans product. Deze artikelen hebben bijvoorbeeld een kapotte doos waardoor ze niet als nieuw verkocht kunnen worden. We bieden deze producten daarom aan met EXTRA hoge kortingen. Zo geven we de producten een kans om alsnog iemand blij te maken. Wij proberen op deze manier ons steentje bij te dragen aan verduurzaming en een circulaire economie.  We voorkomen zo onnodig veel afval, en zorgen ervoor dat er niets zomaar wordt weggegooid.

Deze Nedis mobiele 3-in-1 airconditioner heeft een koelcapaciteit van 9000 BTU die kamers tot 75 m³ koelt; perfect voor het snel koelen van kamers in een huis of een klein kantoor. De airconditioner is energiezuinig met energieklasse A en wordt geleverd met een afstandsbediening. De airconditioner is uitgerust met 2 vermogensstanden, een slaapmodus, 24-uurs uitschakeltimer, ventilator en ontvochtigingsfunctie.

Extra flexibel dankzij de wieltjes aan de onderkant; de airconditioner kan simpelweg naar een andere kamer worden verplaatst om andere ruimtes te koelen (zolang er een afvoer is voor de warme lucht). De meegeleverde afvoerslang met een diameter van 150 mm voert de geëxtraheerde warme lucht af. De airconditioning wordt geleverd met een raamafdichtingskit om de afvoerslang naar buiten te leiden, zodat er zo weinig mogelijk warme lucht binnendringt en alle warme lucht naar buiten wordt afgevoerd.

Bedien de airconditioner vanaf de bank of vanuit je stoel met de meegeleverde afstandsbediening. De airconditioner kan ook worden bediend met de zachte toetsten en het LED-display aan de bovenkant.

In combinatie met de slaapmodus waarin de kamertemperatuur 's nachts subtiel wordt verhoogd, de 24-uur-uitschakeltimer en zijn energiezuinigheid is deze airconditioner perfect voor 's nachts en in de slaapkamer.

De airconditioner maakt gebruik van een moderne techniek die ervoor zorgt dat de verdampte lucht opnieuw wordt gebruikt voor een hogere efficiëntie en betere koelprestaties. De airconditioner is ook gemakkelijk te onderhouden dankzij de indicator die aangeeft wanneer het waterreservoir vol is.

Goed om te weten
Door het smalle design van de airconditioner past deze in vrijwel ieder interieur. Zorg altijd voor een ruimte van 50 cm tussen de airconditioner en muren of objecten.

Voordelen van een airconditioner ten opzichte van een aircooler
- Je kunt zelf de gewenste temperatuur instellen, iets wat niet mogelijk is bij een aircooler
- Je kunt binnen korte tijd een zeer warme ruimte laten afkoelen met 10 of meer graden, in tegenstelling tot de aircooler die meestal niet meer dan 3 graden afkoelt.
- De meeste airconditioners stellen je in staat om naast verkoelen ook te ventileren, te ontvochtigen en soms zelfs bij te verwarmen.
- Ze zijn gemakkelijk te bedienen en te onderhouden. Aircoolers daarentegen vergen wat werk, aangezien ze steeds weer gevuld moeten worden met water.

Twijfel je welke airco het best bij je past? Neem dan contact op met de specialisten op onze klantenservice. Wij adviseren je graag bij je aankoop!

Veilig transport. Wel zo belangrijk!
De airco's worden met veel zorgvuldigheid voor je ingepakt en naar je opgestuurd. Door de speciale, veilige en zorgvuldige verzending ben je ervan verzekerd dat jouw nieuwe airco in goede staat bij je wordt afgeleverd. De verzendkosten zijn om deze reden €19,99. Een ander voordeel aan online bestellen is dat de airco - zo snel mogelijk - bij jou thuis bezorgd wordt. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over het sjouwen van die grote en vooral zware dozen. Laat de airco naar jou toekomen en geniet van de welverdiende en broodnodige verkoeling! 

Niet tevreden?
Let op: dit product heeft afwijkende retourvoorwaarden. Lees hieronder wat je het beste kunt doen bij klachten over je airconditioner.

Indien jouw airco of aircooler gebreken vertoont, vragen wij je om contact op te nemen met onze klantenservice op klantenservice@koopjedeal.nl. Wij lossen dit probleem graag zo snel mogelijk voor je op! Je hoeft het apparaat niet zelf terug te sturen, wij zullen de klacht netjes voor je oplossen. Retourneren kan indien het product ongebruikt is en nog in de verpakking zit, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst. Bij binnenkomst van je retour wordt het apparaat gecontroleerd op gebruikssporen. Als het product ongebruikt is en netjes in de verpakking zit, wordt je terugbetaling in werking gezet.

Let op: Laat het apparaat 24 uur rechtop staan op een vlakke ondergrond, voordat je het inschakelt.

Overige informatie
Afmetingen: 41 mm x 72 x 36 mm (Breedte x Hoogte x Diepte)
Gewicht 27500 g
Kleur Wit
Kabelopbergruimte Ja
Indicatielampje Ja
Materiaal Kunststof
Ruisniveau 65 dB
Energie-efficiëntieverhouding (EER) 2.6
Energieklasse A
Draaibaar Ja
Airco Filter Ja
Verstelbare luchtuitlaat Ja
Bediening door mobiele app Nee
Verwarmingsfunctie Nee
Ingebouwd of draagbaar Draagbaar
Instelbare thermostaat Ja
Afstandsbediening Ja
Luchtreinigingsfunctie Nee
Inclusief raamafdichtingsset Ja
Met wielen Ja
Scherm LED
Standen Koelen / Ontvochtiging / Ventileren
Luchtcirculatie 400 m³/h
Koelmiddel R290, 230 g
Ventilator snelheden Hoog / Medium / Laag
Lengte stroomkabel 1.80 m
Ingangsvoltage 220 - 240 V AC 50 Hz
Koelcapaciteit 9000 BTU
Maximale stroomverbruik 1010 W
Automatische uitschakeling Ja
Lengte afvoerslang 150 cm
Type stroombron Netvoeding
Stekkertype Type-F (CEE 7/7)
Aantal snelheden 3 Snelheden
Vereiste batterijen (niet meegeleverd) 2x AAA/LR03
Capaciteit van de kamer 75 m³
Aantal producten in verpakking 1 Stuks
Vermogen 1010 W
Ontvochtiging 24 l/Dag
Uitschakeltimer 24 u

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Specificaties

Type
Voltage input
Vermogen
Class
Luchtsnelheid
Draaibaarheid
Geluidsniveau
Afmetingen
Gewicht
Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling

Laatst bekeken producten

Heb je dit al bekeken?



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Gillette Scheermesjes

13,49

MEGA-PACK Toiletpapier - 64 Rollen | 3-laags

39,99

17,99

70-PACK Batterijen | AA & AAA

59,99

12,99

Maak een keuze