Comfortabele Slippers en Sandalen van Travelin' voor Dames en Heren

Niet leverbaar

Deze prachtige en comfortabele slippers/sandalen zijn ideaal voor de warme maanden! Comfortabel, met veel grip en een uitstekende pasvorm.

In de zomer wil je het liefst dat fijne luchtige gevoel aan je voeten, maar wat je bij veel slippers of sandalen dan ervaart is dat je te weinig ondersteuning krijgt. Uiteindelijk voelt het dan toch niet fijn om de hele dag op slippers of sandalen te lopen. Daar kan vanaf nu verandering in komen dankzij deze Travelin modellen. Je zult ze het liefst de hele zomer lang willen dragen!

Fyrde slippers voor dames

Deze prachtige PU-lederen outdoorslippers zijn de meest complete slippers voor je vrijetijdsbesteding. Ze zijn voorzien van microfiber aan de binnenkant voor extra comfort. Ze bieden een uitstekende ondersteuning en hebben een zool die stevig en slijtvast is. In combinatie met het zachte voetbed geeft dit een optimaal comfort. De zool heeft een prettige kuipvorm, waardoor de voet goed op zijn plek blijft. De slipper buigt netjes onder de voorvoet, dit geeft een uitstekende afwikkeling en een goede fixatie aan de voet. De slipper heeft een extra behandeling ondergaan, deze voorkomt dat luchtjes in de slipper blijven hangen.

Asker sandalen voor dames

Deze fijne outdoorsandalen bieden de perfecte tussenweg tussen schoenen en slippers. Door het lage gewicht passen ze altijd in je bagage. Ze zijn voorzien van microfiber aan de binnenkant voor extra comfort. Ze hebben verstelbare riempjes die de sandalen goed aan de voet vasthouden. Ook de sandalen zijn voorzien van de zeer stevige zool, het heerlijke voetbed en de perfecte afwikkeling zoals genoemd bij de slippers.

Dalen slippers voor heren

Deze prachtige PU lederen outdoorslippers zijn een fantastische keuze voor de aankomende zomer. Ze zijn voorzien van Neopreen aan de binnenkant voor extra comfort. Ze bieden een uitstekende ondersteuning en hebben een onderkant met een gripprofiel die stevig en slijtvast is. Het voetbed is ontzettend zacht en comfortabel waarbij de hak ook nog voorzien is van een demping. Ze hebben er bij travelin alles aan gedaan om de pasvorm en afwikkeling zo goed als mogelijk te maken, en dat is ze gelukt!

Moss sandalen voor heren

Deze fijne outdoorsandalen bieden de perfecte tussenweg tussen schoenen en slippers. Ze zijn voorzien van van Neopreen aan de binnenkant voor extra comfort. Ze hebben verstelbare riempjes die hem goed aan de voet vasthouden. Ook de sandalen zijn voorzien van de zeer stevige zool, het heerlijke voetbed en de perfecte afwikkeling zoals genoemd bij de slippers.De zool heeft een prettige kuipvorm waardoor de voet goed op zijn plek blijft zitten. Dankzij het tijdloze design passen zowel de slippers als de sandalen bij vele zomeroutfits.

Highlights & specificaties

  • Comfortabele Slippers en Sandalen van Travelin' voor Dames en Heren
  • Binnenkant voorzien van Neopreen, voor extra comfort
  • Zacht voetbed met een stevige en slijtvaste zool
  • Prettige kuipvorm, waardoor de voet altijd op zijn plek blijft
  • Bieden veel stevigheid en ondersteuning tijdens het lopen
  • Staat jouw maat er niet bij? Dan is deze helaas uitverkocht
Toon details Verberg details