Handsfree Carkit | Technosmart Bluetooth

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

Deze handsfree carkit is geschikt voor iedere telefoon die beschikt over Bluetooth. De razendsnelle verbinding met Bluetooth zorgt ervoor dat je altijd handsfree bereikbaar bent.

€ 79,99  € 14,99

230 euro is de boete voor het niet-handsfree bellen. Dat is een hele hoop geld.. en dat is niet voor niets natuurlijk, want het is ook gewoon heel erg gevaarlijk. Als je wel eens belt in de auto is het dus maar beter om een goede handsfree carkit te hebben. Heb jij nog geen carkit, of ben je er gewoon niet tevreden over? Niet getreurd. Wij bieden je vandaag deze meer dan degelijke Technosmart carkit aan voor de prijs van slechts €17,99. Sla je slag!

Spathelder geluid

De carkit is geschikt voor iedere telefoon die beschikt over Bluetooth. De razendsnelle verbinding met Bluetooth 4.0 zorgt ervoor dat je altijd handsfree bereikbaar bent. De ingebouwde luidspreker is van uitstekende kwaliteit waardoor je je gesprekspartner altijd luid en duidelijk kunt verstaan. Dit geldt natuurlijk ook voor de microfoon. Nooit meer last van ruis op de lijn!

Optimaal gebruiksgemak

Met één druk op de knop een oproep beantwoorden of beëindigen. Zo simpel is het! Je kunt de carkit eenvoudig met de meegeleverde klem aan de zonneklep bevestigen zodat hij op precies de juiste plek hangt. Ook net zo makkelijk maak je hem weer los, voor als je bijvoorbeeld even ergens wil parkeren en je hem niet in het zicht wil laten hangen. Daarnaast kan je je device gemakkelijk opladen met de meegeleverde duo-USB car charger. Met deze carkit voorkom je niet alleen bekeuringen, maar ook ongelukken. En dat voor nog geen twee tientjes!

Specificaties

- Bluetooth Chip: 4.0

- Zendvermogen: klasse II

- BT-profielen: A2DP, HSP, HFP, AVRCP

- Maximaal bereik: 10 meter

- Frequentie: 2.402 Ghz. – 2.480 Ghz

- Ondersteunde BT-profielen: speakerphone & handsfree

- Geïntegreerde oplaadbare batterij: 3.7 Vdc - 350 mAh Li-ion

- Oplader: 12-24 VDC => 5V DC – 2.400 mAh

- Spreektijd: maximaal 4 uur

- Standbytijd: maximaal 120 uur

Highlights & specificaties

  • Technosmart Bluetooth handsfree carkit
  • Met ingebouwde luidspreker en microfoon
  • Zeer goede en duidelijke geluidskwaliteit
  • Ondersteunt dual-connectie; koppel meerdere mobiele telefoons
  • Eenvoudig te bevestigen aan de zonneklep
  • Plug & Play; geen ingewikkelde installaties
  • Duo-USB car charger meegeleverd
  • Voorkom boetes en ongelukken!
Toon details Verberg details