Uitverkocht

Medisana voetbubbelbad WBW

Niet leverbaar

Last van vermoeide voeten? Dan is er niets beter dan een heerlijke voetmassage. Het Medisana Voetbubbelbad WBW is een weldaad voor de voeten en biedt een overweldigende massage, bubbels en verwarmd water, in combinatie met elkaar of gewoon los.

Of u nu een staand beroep heeft, graag lange wandelingen maakt of een dag flink heeft gewinkeld: uw voeten doen het zwaarste werk. Na een dag inspanning is niets lekkerder dan de schoenen uittrekken en de voeten omhoog leggen om te ontspannen en bij te komen. Geef nu uw voeten de extra aandacht die ze verdienen met behulp van het Medisana Voetbubbelbad.

Het voetenbad heeft drie ontspannende functies die niet mogen ontbreken bij de voetverzorging: voetreflexmassage, warmte en bubbels. Deze functies kunnen samen of apart gebruikt worden. De massagefunctie kan bovendien met én zonder water worden gebruikt. Het massage apparaat is gemakkelijk te bedienen dankzij de handige voetknop. Bovendien heeft het apparaat verwisselbare massagerollers.

Er zijn twee programmafuncties:

  1. Massage en Warmte (met of zonder water)
  2. Massage + Warmte + Bubbels


Wist u dat?

  • De 52 beenderen in beide voeten vormen samen een kwart van alle botten die in het lichaam aanwezig zijn.
  • Een gemiddeld persoon neemt per dag 8000 tot 10000 stappen. Opgeteld is dat zo'n 185.000 km in het hele leven: dat is vier keer de wereld rond!
  • Een paar voeten scheidt per dag samen zo'n kwart liter vocht af.
  • Wandelen is de beste oefening voor de voeten. Het helpt ook bij de totale gezondheid doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en het gewicht wordt gereguleerd.
  • Schoenen kunnen het beste 's middags worden gekocht omdat voeten in de loop van de dag altijd nog een beetje zwellen.
  • De conditie van de voeten is een afspiegeling van de gehele gezondheid. De eerste symptomen van ziektes en afwijkingen zoals artritis, diabetes, neurologische en hart- en bloedvaatproblemen treden vaak op aan de voeten. Voetklachten kunnen daarom het eerste teken zijn van medische klachten van meer ernstige aard.
Toon details Verberg details