XL-pack Gillette Scheermesjes (8 stuks) - Keuze uit Mach3, Fusion en ProGlide

Levertijd: Max. 3 tot 5 werkdagen

Vandaag zijn deze 8-packs Gillette scheermesjes voordeliger dan ooit. Een mesje gaat tot wel drie maanden mee, waardoor je je met een 8-pack twee jaar lang kunt scheren voor een schijntje.

€ 24,99  € 13,99

Hoe je het ook wendt of keert; de originele Gillette scheermesjes geven toch echt het allergladste scheerresultaat. Helaas zijn de mesjes enorm duur in de winkel en kiezen veel mensen daarom toch voor een goedkoper alternatief. Maar dat hoeft gelukkig niet meer! Onze inkopers hebben alles op alles gezet om deze spectaculaire aanbieding voor je te regelen. Vandaag zijn deze 8-packs van Gillette voordeliger dan ooit. Een mesje gaat tot wel drie maanden mee, waardoor je je met een 8-pack twee jaar lang kunt scheren voor een schijntje!

8-pack Gillette Mach3 scheermesjes - slechts €13,99 ipv €24,99

Gillette Mach3 scheermesjes scheren dichter op de huid in één beweging. Bovendien geven de scheermesjes 50% minder druk op de huid, zodat je geen huidirritatie of rode huid krijgt na het scheren. De individueel verende mesjes snijden met gemak door de haren heen en zorgen voor de zachte huid die je verwacht na een scheerbeurt met Gillette. Alle Mach3 scheermesjes kunnen worden gebruikt op alle Mach3 scheersystemen.

8-pack Gillette Mach3 Turbo scheermesjes - slechts €17,99 ipv €29,99

Het Gillette Mach3 Turbo scheersysteem combineert geraffineerde scheertechnologieën die samenwerken als een manueel systeem zodat je je glad en comfortabel kan scheren. Geef jouw scheerstijl een turboboost en maak van scheren een high-end activiteit. De Gillette Mach3 Turbo combineert Gillette's 3-voudige scheertechnologie met anti-frictie mesjes die zacht over je huid glijden. Het bewegende scheerhoofd met 10 microribbels volgt elke contour van je gezicht voor ultra comfort en gladheid. De lubrastrip op het scheerhoofd verkleurt langzaam naar wit, waarmee aangegeven wordt wanneer je scheerbeurt niet meer optimaal is.

8-pack Gillette Fusion scheermesjes - slechts €19,99 ipv €37,99

Gillette Fusion scheermesjes geven een gladder scheerresultaat dan ooit tevoren. De flexibele Comfort Guard bereidt het haar voor op het scheren en geeft een comfortabel en glad scheerresultaat dankzij de microribbels. De verbeterde Indicator Lubrastrip met vitamine E en Aloë zorgt voor optimale scheercondities. Vijf mesjes die dicht op elkaar geplaatst zijn verzekeren je van een super zacht huidje zonder stoppels. Het mesje op de achterzijde is ideaal voor de lastige plekken zoals onder de neus. Deze mesjes passen op de Gillette Fusion en de Fusion Power.

8-pack Gillette Fusion ProGlide scheermesjes - slechts €23,99 ipv €42,99

De nieuwe Fusion ProGlide scheermesjes bevatten 15% dunnere mesjes dan de Fusion en bovendien ook nog eens dichter bij elkaar geplaatst voor een nog beter scheerresultaat. De Gillette Fusion ProGlide scheermesjes zijn voorzien van dunnere mesjes met een geavanceerde lagere weerstandscoating. ProGlide heeft ook een vernieuwde Precisie Trimmer op de rug. De verbeterde mes stabilisator zorgt voor het behoud van een precieze scheermes afstand voor optimaal comfort. Met meer smeermiddel en een vleugje minerale olie, is de verbeterde Lubrastrip nu ook breder. Na één keer de Fusion Proglide mesjes proberen, voelt scheren niet meer als scheren, maar als het glijden over de huid.

8-pack Gillette Fusion ProGlide Power scheermesjes - slechts €26,99 ipv €49,99

This is it: Gillette's meest geavanceerde mesjes op de markt. Gillette Fusion Proglide Flexball Power biedt vernieuwde Low Cutting Force scheermesjes. Deze scheermesjes bevatten dunnere en fijnere randjes. Verder biedt het een geavanceerde lage-weerstandscoating waardoor er zonder moeite door haar gesneden wordt, met minder trekken dan Fusion en ProGlide.

Highlights & specificaties

  • XL-pack Gillette Scheermesjes (8 stuks)
  • Keuze uit Mach3, Mach3 Turbo, Fusion, Fusion ProGlide en Fusion ProGlide Power
  • Voor een perfect glad scheerresultaat zonder huidirritatie
  • 8-pack; genoeg voor zo'n 2 jaar lang scheren
  • Uiteraard 100% origineel, gegarandeerd!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details