Uitverkocht

Complete 2-in-1 Aircooler met Luchtbevochtiger, Touchscreen bediening en Timerfunctie | 7 liter capaciteit

Niet leverbaar

Deze luxueuze aircooler - met een capaciteit van maar liefst 7 liter - verkoelt en bevochtigt de lucht in huis zelfs op de meest hete en droge zomerdagen.

De laatste jaren lijkt Nederland steeds warmere zomers te krijgen. Die - bijna tropische - warmte vraagt om een goede voorbereiding! Met deze luxe aircooler met een capaciteit van maar liefst 7 liter, houd je de temperatuur binnenshuis zelfs op de heetste dagen lekker koel. Door de ruime capaciteit is deze aircooler geschikt voor de grootste ruimtes. Wacht niet tot het te laat is, want op = op! Uiteraard is deze aircooler ook uitermate geschikt voor op kantoor.

Een koele, schone omgeving

Met behulp van deze aircooler ga je effectief de strijd aan met de zomerhitte. Deze aircooler verkoelt de hele ruimte dankzij de oscillerende bewegingen. Het apparaat brengt verkoeling en houdt de luchtvochtigheid ook op de meest hete, droge dagen op peil. Dit resulteert in aangename frisse, schone lucht.

Geavanceerde koeltechnologie

De aircooler is voorzien van een toonaangevend honingraat watervalsysteem dat warme lucht over ijskoud water laat stromen om koude lucht door een kamer te verspreiden. Dit zuinige koelsysteem is ideaal voor ruimtes die geen dure airconditioning vereisen.

Incl. touchscreen bediening en timer

Geniet met behulp van het touchscreen van volledige controle over de operationele modi van de luchtkoeler, inclusief een 7-uurs timer en 3 verschillende ventilatorsnelheden.

Mooi en functioneel ontwerp

Het design van de aircooler is pragmatisch en gebruiksvriendelijk. Het apparaat is uitgerust met een handvat en 4 wielen waardoor hij makkelijk is te vervoeren. Wil je overdag de woonkamer koelen, maar heb je hem 's nachts liever in de slaapkamer staan? Geen enkel probleem! Dankzij de wielen verplaats je hem snel een eenvoudig. Daarnaast bevat de aircooler een timer waarmee je de periode instelt waarin het apparaat moet koelen.De aircooler wordt geleverd met een afstandbediening op batterijen (niet inbegrepen).

Verschillende standen

Of je nu behoefte hebt aan een koel briesje tijdens het slapen of dat je hardnekkig probeert om het sauna-gevoel in de woonkamer te bestrijden: deze aircooler kan het allemaal. De aircooler heeft een ruime watertank en is zeer efficiënt. Hoe kouder het water dat in de tank zit, des te kouder is de uitgeblazen lucht. Het apparaat heeft 3 snelheden en 3 standen: continue lucht, natuurlijk en nacht. De ventilatieroosters blazen zo wel horizontaal als verticaal lucht de kamer in. Dankzij de oscillerende beweging van de ventilatieoosters verplaatst de koele luchtstroom zich door de hele kamer. Deze aircooler is efficiënt, maakt weinig geluid én is - in tegenstelling tot veel airco's - ontzettend laag in verbruik.

Highlights & specificaties

  • Krachtige 2-in-1 Aircooler met Luchtbevochtiger en Touchscreen bediening 
  • Werkt oscillerend; draait automatisch van links naar rechts en is handmatig in te stellen voor omhoog of omlaag
  • Voorzien van 3 beschikbare luchtsnelheden en 2 koelelementen
  • Met een instelbare timerfunctie tot max. 7,5 uur; ideaal voor 's nachts
  • Voorzien van revolutionair honingraat watervalsysteem voor optimaal resultaat en energiezuinige werking
  • Eenvoudig te verplaatsen dankzij verrijdbare wielen
Toon details Verberg details