Uitverkocht

Set van 2 Authentieke Chinese Bonsai Boompjes met Keramieken Pot en Schotel

Niet leverbaar

Haal een stukje Oosterse charme in huis met je eigen authentieke bonsai boompjes.

Bonsai boompjes; je hebt ze vast wel eens in een mooi ingericht huis gezien. Maar als je dan vervolgens naar een tuinwinkel gaat om ze zelf te kopen dan kom je van een koude kermis thuis, ze zijn namelijk ontzettend prijzig. Gelukkig kun je ze vandaag bij Koopjedeal bestellen met een enorme korting!

Wat zijn Chinese Bonsai boompjes?

Chinese Bonsai boompjes zijn normale bomen die met specifieke technieken klein worden gehouden. Al 2 eeuwen voor onze jaartelling begonnen Chinezen met de bonsai kunst, die vanaf de 12e eeuw ook in Japan is geïntroduceerd. Vandaag de dag zijn bonsai boompjes niet meer weg te denken uit de mooist ingerichte huizen. De Chinese Bonsai is niet voor niets uitgeroepen tot plant van het jaar!

Wat moet je weten over de boompjes?

De Chinese Bonsai is een beauty in verschillende interieurs, van modern en trendy tot stijlvol en klassiek. Maar ook buiten kunnen ze prima vertoeven, bij vorst is het echter wel verstandig om ze naar binnen te halen. De planten zijn zeer gemakkelijk in het onderhoud. De bladeren van de planten kunnen eventueel bijgesnoeid worden om ze mooi in model te houden.

Zeer compleet geleverd

Op het moment dat de boompjes bij je binnen komen zijn deze zo ongeveer 25-30 cm hoog. De prachtige keramieke potten en onderschotels die je afgebeeld ziet leveren wij er ook gewoon bij! We hebben voor jullie 4 verschillende prachtige soorten geselecteerd, de botanische namen hiervoor zijn de Carmona, Portulacaria, Zelkova en Ligustrum. Je kunt kiezen of je een set van 2 of 4 stuks wil ontvangen. De kweker kiest op basis van beschikbaarheid de mooiste soort boompjes, zelf kiezen is helaas niet mogelijk.

Optioneel: Pokon plantvoeding

De plant is erg makkelijk in onderhoud. Om de plant wat extra vitaliteit te geven kun je hem voeden met speciale bonsai-voeding. De Pokon plantvoeding bevat essentiële voedingselementen en een rijke mix van sporenelementen waardoor jouw bonsai mooi en gezond blijft. Je kunt Pokon bonsai-voeding het hele jaar door wekelijks geven aan de boom. Door de magnesium en het ijzer in de voeding krijgen de bladeren van je bonsaiboom een mooie diepgroene kleur.

Highlights & specificaties

 • Set van TWEE Authentieke Chinese Bonsai Boompjes
 • Inclusief GRATIS keramieke pot en onderschotel
 • Haal een stukje Azië in huis
 • Prachtige eye-catchers
 • Met zorg geselecteerd door een professionele kweker
 • Geleverd incl. plantinformatie en tips voor verzorging
 • Optioneel verkrijgbaar: pokon bonsaivoeding met extra korting
 • Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk.
 • Let op: afwijkende retourvoorschriften wegens levende producten
 • Let op: planten zijn levende producten, de afmetingen en vorm kunnen hierdoor afwijken van de getoonde sfeerafbeeldingen.
 • Verzendkosten: slechts €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending)
Toon details Verberg details