2+2 Gratis Comfortabele Kuipstoelen James | In een prachtig Scandinavisch design!

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

Deze kuipstoelen met Scandinavisch design zijn een aanvulling voor ieder interieur en kunnen overal geplaatst worden. Je bestelt ze vandaag extra voordelig bij Koopjedeal (let op: alleen per 4 te bestellen)

€ 349,00  € 139,00

Lekker eten is belangrijk. Het smaakt niet alleen goed, een mens wordt er blij en dus gezond van. Bij goed eten hoort goed zitten, in comfort dat een hele avond lang kan doorgaan. Deze Scandinavische Design Kuipstoelen voldoen aan die eis. Het zijn meesterlijk vormgegeven stoelen die aan iedere keukentafel passen, maar niet alleen aan de keukentafel. Ze passen net zo goed in de woon- of slaapkamer. Haal ze in huis en het genieten kan beginnen. En zeker met deze extra scherpe aanbieding, vandaag haal je een 2-pack kuipstoelen met megavoordeel en krijg je er nog 2 GRATIS bij cadeau!

Stijlvol en comfortabel

Deze stijlvolle kuipstoelen hebben een verfrissend Scandinavisch design. Door de vorm van de zitting en het unieke houten onderstel passen ze helemaal bij de Scandinavische trend van nu; design met een natuurlijke uitstraling. Door de goedgevormde kunststof kuip zijn het enorm comfortabele stoelen om op te zitten. Deze Scandinavische designstoelen zijn een aanvulling op ieder interieur en kunnen overal in huis geplaatst worden. Niet alleen aan de eettafel, maar bijvoorbeeld ook in de hobbyruimte of wachtkamer.

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Bekijk de afbeeldingen en kies vervolgens je favoriete kleur. We hebben de keus uit 3 kleuren. Ga voor de kleuren die niet kúnnen vervelen of vloeken (zwart, wit of grijs). Ook meer dan geschikt voor de seventies-verantwoorde keuken dus! Door design kuipstoelen in verschillende kleuren met elkaar te combineren kun je bovendien een speels effect rondom de eettafel creëren. En al dat sfeer- en smaakvolle comfort kost vandaag honderd euro minder per kuipstoel. Dat is nog eens prettig tafelen!

Specificaties

  • Wordt geleverd in een set van 4 stoelen
  • Maximale draagkracht is 100 kg
  • Let op: de getoonde prijs is per stuk. Echter verkopen wij deze stoelen alleen in sets van 2

Voor dit product gelden afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport. Hierdoor garanderen wij een snelle en veilige levering. De verzendkosten zijn in dit geval slechts €9,99 -. 

Highlights & specificaties

  • Comfortabele Kuipstoelen met een Scandinavisch Design
  • Geheel volgens de laatste trend op woongebied
  • Staat prachtig aan de eettafel of decoratief in de woon-, slaap- of kinderkamer
  • Minimalistische design zorgt voor een hippe en elegante look
  • Optimaal zitcomfort dankzij het goedgevormde kuipje
  • Speciaal transport slechts € 9,99
Toon details Verberg details