Uitverkocht

1+1 Gratis Toscaanse Jasmijn | Een fantastische groenblijvende plant

Niet leverbaar

De Toscaanse Jasmijn heeft het hele jaar een mooi donkergroen blad, dat in de winter soms een rood, brons-achtige kleur aanneemt. Maar het mooiste aan deze plant zijn natuurlijk de heerlijk geurende witte bloemen.

Deze jasmijnplant luistert naar de Latijnse naam ‘Trachelospermum Jasminoïdes’ maar staat in Nederland beter bekend als sterjasmijn of Toscaanse jasmijn. Het is een fantastische, groenblijvende klimplant met tal van goede eigenschappen. Zo heeft de plant het hele jaar een mooi donkergroen blad, dat in de winter soms een rood, brons-achtige kleur aanneemt. Maar het mooiste aan deze plant zijn natuurlijk de heerlijk geurende witte bloemen. Profiteer vandaag van onze kortingen en geef jouw tuin een enorme sfeerboost!

Lange bloeiperiode en winterhard

Vanaf het voorjaar produceert deze plant witte, stervormige bloemen die een heerlijke geur afgeven. De plant bloeit van mei tot september en is daarnaast winterhard tot -10 graden Celsius én groenblijvend. Behalve als klimplant kan de jasmijn ook als bloeiende bodembedekker worden toegepast.

Een echte klimplant

De Toscaanse Jasmijn is een echte klimplant. De jonge planten hebben in het begin wat ondersteuning nodig bij het klimmen. De plant geeft de voorkeur aan een standplaats in de volle zon of half schaduw en goed doorlatende grond. Bij strenge vorst is het verstandig om de voet van de plant af te dekken met bv. vliesdoek.

Planthoogte bij levering

De planten worden geleverd met een totaalhoogte van circa 120-130 cm (gemeten incl. pot). De Jasmijn zijn op stokken omhoog gegroeid waardoor ze meteen al erg hoog zijn bij aankomst.

Verzending & handleiding

De planten worden geleverd in een op-maat-gemaakte verzendverpakking waardoor de plant in goede staat wordt afgeleverd. Elke plant is voorzien van een label met uitleg over de verzorging. Daarin kun je bijvoorbeeld lezen wat de bloeitijd is, wat de ideale standplaats is, hoe vaak ze verzorgt moeten worden én nog veel meer. Zo ben jij binnen no time op de hoogte van alles wat je dient te weten over de bestelde planten en kan je binnenkort gaan genieten van de prachtige bloei! Voor dit product gelden afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport. Hierdoor garanderen wij een snelle en veilige levering. De verzendkosten zijn in dit geval slechts €9,99 -.   

Let op: dit betreft een levend product en heeft hierdoor afwijkende garantie en retourvoorwaarden.

Highlights & specificaties

  • 1+1 Gratis Toscaanse Jasmijn
  • Geeft je tuin een prachtige Mediterrane sfeer
  • Goed winterhard; uitermate geschikt voor het Nederlandse klimaat
  • Een heel lange bloeiperiode: van mei tot en met september
  • Produceert witte, stervormige bloemen die een heerlijke geur afgeven
  • Eenvoudig te verzorgen
  • Leveringshoogte: 120-130 cm (gemeten incl. pot)
  • Levering op de Waddeneilanden of bij afhaalpunten is helaas niet mogelijk.
  • Speciaal transport slechts 9,99
  • Let op: afwijkende retourvoorschriften wegens levende producten
Toon details Verberg details