Uitverkocht

Zwevend Design Wandtoilet met Soft-Close Zitting

Niet leverbaar

Dit zwevende toilet tovert je badkamer of toiletruimte in één klap om in een waar designparadijs. Het tijdloze ontwerp past bovendien in een groot scala van badkamerstijlen.

Hoe ziet jouw toilet of badkamer eruit? Is het snel doen wat je daar komt doen en dan is het weer wegwezen geblazen? Sta je ook weleens versteld van hoe mooi sommige badkamers kunnen zijn? Waarom zou je dan niet zelf zorgen voor een luxe uitstraling op je toilet? Dit zwevende toilet tovert je badkamer of toiletruimte in één klap om in een waar designparadijs! Het tijdloze ontwerp past bovendien in een groot scala van badkamerstijlen.

Soft-close mechanisme

Maar het uiterlijk is natuurlijk niet alles. De toiletpot is voorzien van een soft-close mechanisme, wat voorkomt dat de bril luid dichtslaat als je hem loslaat. Dit voorkomt niet alleen onnodig lawaai, het zorgt er ook nog eens voor dat de WC langer mooi blijft. De zitting is daarnaast voorzien van een QuickRelease systeem. Je kunt hierdoor de bril heel eenvoudig los klikken om de pot grondig te kunnen schoonmaken. Na afloop plaats je de bril op dezelfde wijze eenvoudig terug. Het schoonhouden van dit wandtoilet is dus een fluitje van een cent.

Eenvoudig schoon te houden

Het designtoilet is ook nog eens zeer praktisch als het op het doorspoelen aankomt. De pot is Rimfree, wat betekent dat de pot geen spoelrand heeft. Vaak hoopt er onder de spoelrand veel kalk en vuil op, maar dat heb je met een Rimfree toilet niet. Er zit een mooi gevormde waterverdeler verwerkt aan de achterkant, waardoor het spoelwater direct in de afvoer komt. Het wandtoilet is voorzien van een diepspoel dat alles rechtstreeks in het water laat vallen. Dit kan helpen met het vermijden van nare luchtjes.

Eenvoudig te monteren

Het wandtoilet wordt geleverd met een doe-het-zelf set en handleiding, zodat het toilet eenvoudig kan worden gemonteerd.

Specificaties

- Randloos toilet

- Materiaal: Keramiek

- Diepte: 51 cm

- Afmeting: 36.5 cm hoog, 34.5 cm breed

- Zitting voorzien van deksel

- Materiaal zitting: Duroplast

- Voorzien van Soft-close systeem

- Voorzien van TakeOff (QuickRelease)

- Scharnieren van roestvrij staal

- Gemakkelijk in onderhoud

- Inclusief montageset

- Met handleiding

- Stevige full-colour verpakking

- 2 jaar garantie

Highlights & specificaties

  • Zwevend Design Wandtoilet
  • Geeft je badkamer of toiletruimte een zeer luxe uitstraling
  • Met soft-close systeem; nooit meer last van een dichtklappende WC-bril
  • Bril is eenvoudig afneembaar zodat je de WC-pot grondig kunt reinigen
  • Rimfree (geen spoelrand) - voorkomt ophoping van kalk en vuil
  • Diepspoel laat ontlasting direct in het water vallen; voorkomt nare luchtjes
  • Gemakkelijk te plaatsen; montageset en handleiding meegeleverd
  • GRATIS verzending!
Toon details Verberg details