Uitverkocht

Zuinige en Waterdichte LED-balken van 120cm

Niet leverbaar

Deze superzuinige en volledig waterdichte LED-balken zijn ideaal in de kelder, garage of schuur. Hiermee gaat je energienota fors dalen!

Kosten besparen, wie wil dat nou niet? Toch betalen heel wat mensen nog steeds veel te veel voor hun verlichting. Als je in je schuur, garage of zolder nog steeds TL-balken hebt hangen dan wordt het nu wel eens hoog tijd om deze te vervangen. Met deze superzuinige LED-balken die wij vandaag aanbieden zorg je er gegarandeerd voor dat die energienota fors zal gaan dalen!

Energiezuinige LED

LED-verlichting is enorm zuinig ten opzichte van de traditionele TL-buizen, gloeilampen, halogeenspots en spaarlampen. Dat is natuurlijk gunstig voor ons milieu, maar al helemáál voor je portemonnee! De aanschafkosten heb je binnen korte tijd terugverdiend en dan hoef je voorlopig ook geen nieuwe meer aan te schaffen. LED-verlichting gaat namelijk ontzettend lang mee!

100% waterbestendig

Het maakt niet uit in welke ruimte je deze LED-balken wilt hangen. Ze kunnen namelijk goed tegen water. Vocht, damp, en regenspetters kunnen deze kwalitatieve LED-balken absoluut niet aantasten. Ze zijn sowieso erg stevig te noemen omdat LED-verlichting geen gloeidraad heeft. Hierdoor kunnen ze tegen meer dan een stootje!

Efficiënte verlichting

Wanneer je de lamp inschakelt, geeft de LED je in minder dan twee seconden met minimaal 95% van zijn vermogen licht. Een enorm verschil natuurlijk met de ouderwetse TL-buizen of spaarlampen. Je hoeft niet meer te wachten tot je alles goed kunt zien! Een andere handige eigenschap van LED-verlichting is dat de lampen niet heet worden. Je perongeluk bezeren aan een gloeiend hete lamp zal je dus ook niet meer overkomen!

Specificaties 120 cm LED-balk

-Afmetingen: 1265x72x86mm

-Beschermingsklasse: IP65

-Nominale ingangsspanning (V): 220-240V

-Nominale ingangsstroom (A): 0,16A

-Nominale frequentie ingang (Hz): 50/60Hz

-Type fitting: G13

-Vermogen in Watt: 18W

-Lumen: 1700LM

-Lumen per Watt: 95LM

-Kleur temperatuur (Kelvin): 4000K

-Levensduur (uur): 30000H

-Stralingshoek (graden): 120°

-Ra waarde: 80

-Energieklasse: A+

-Schakelcycli: 15000

-Opwarmtijd 95%: <2S

Highlights & specificaties

  • Slechts €24,95 ipv €69,95
  • Zuinige en Waterdichte LED-balken incl. LED TL-lamp!
  • 120cm lang
  • Enorm zuinig - bespaar op je energiekosten
  • Extreem veel branduren (30.000)!
  • 100% waterbestendig
  • Ideaal voor in de kelder, garage of schuur
  • Vervang die oude TL-buizen!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details