Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

Zigbee Smart Gateway

Alpina

Zigbee Smart Gateway

Alpina

1 - 5 werkdagen

Richt jouw woning slim in met een Zigbee Smart Gateway en bedien je al je Alpina apparaten vanaf je telefoon!

Je bespaart € 45,- -56%

79,99

34,99

Of 11,66 in3 termijnen In3 is een betaalmethode waarmee je in 3 termijnen betaalt. Je betaalt de eerste termijn nu. De andere 2 termijnen binnen 60 dagen.

In winkelmand

Informatie Zigbee Smart Gateway

Je huis slimmer maken is echt iets van nu. Met je telefoon kun je nu naast bellen en appen ook al je apparaten in huis besturen! Dat kan nu ook met de producten van Alpina dankzij de Zigbee Smart Gateway. Hiermee zorg je er voor dat al jouw Alpina apparaten met elkaar kunnen communiceren. Verbind je bijvoorbeeld je Klimaat & Vochtigheidssensor en je Slimme Verlichting, in totaal tot wel 50 apparaten tegelijkertijd!

De Zigbee-gateway installeren
Om de Alpina Smart Home Zigbee-gateway te gebruiken download je allereerst de Alpina Smart Home app in de Google Play Store of de Apple App store. Wanneer deze gedownload is open je de app op je smarthone en maak je, wanneer je deze nog niet hebt, een account aan of log je in op een bestaand account. Klik vervolgens op het '+' om de Zigbee-gateway toe te voegen. Wanneer het apparaat toegevoegd is aan de app steek je deze simpelweg in een stopcontact. Wanneer de resetknop niet knippert, hou je deze vijf seconden ingedrukt. Wanneer de resetknop knippert bevestig je dit in de app. Bevestig vervolgens het wifinetwerk en je wachtwoord en voer een naam in voor het apparaat. De Zigbee-gateway is nu klaar om te gebruiken!

Verbind tot 50 apparaten
Wanneer de Zigbee-gateway geïnstalleerd is en in verbinding staat met de Alpina Smart Home app kun je tot wel 50 apparaten aan de Zigbee-gateway verbinden. Dankzij de Zigbee-gateway kunnen deze verschillende apparaten met elkaar communiceren. De werking van zowel de Zigbee-gateway als de verschillende Alpina Smart Home Zigbee apparaten kun je beheren in de Alpina Smart Home app. Een groot voordeel van de communicatie tussen deze Smart Home producten is dat het bereik en de betrouwbaarheid van het hele netwerk toeneemt met ieder apparaat dat je toevoegt.

Draadloos ontwerp en energiezuinig
De Alpina Smart Home Zigbee-gateway is volledig draadloos. Om de hub te gebruiken hoef je deze enkel in het stopcontact te steken en met je wifi-netwerk te verbinden. Wanneer de Zigbee-gateway in de Alpina Smart Home app geïnstalleerd is kun je via je wifi netwerk ook andere sensoren en apparaten aan de Zigbee-gateway verbinden. Het draadloze bereik van de Zigbee-gateway is maximaal 90 meter. Een ander groot voordeel aan de Zigbee hub is dat deze energiezuinig en betaalbaar is. Sensoren en apparaten die in verbinding staan met het apparaat kunnen vaak jaren mee op slechts één batterij.

Overige informatie
Stroominput: EU stekker
Draadloze afstand Wi-Fi: 50m
Draadloze afstand Zigbee: 50m
Ingangsspanning: 90-250V ~ 50/60 Hz
Maximaal energieverbruik: 3W
Maximale antenne sterkte: 2dBi

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordelingMaak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

3-in-1 Magnetische Oplaadkabel

24,99

9,99

Maak een keuze