Uitverkocht

Yogu-Joy Frozen Yoghurt Machine - Zelf heerlijk yoghurtijs maken

Niet leverbaar

.

Product informatie

De zomer is inmiddels weer volop begonnen. Wat is er nou lekkerder dan een verfrissend ijsje op een warme zomerse dag? Helaas zit het meeste ijs vol suikers en veel te veel calorieën. Met dit geweldige apparaat maak je in een handomdraai gezond ijs van yoghurt en vers fruit! En dat gewoon in je eigen keuken. Dit wonderlijke apparaat kost vandaag bij ons slechts €39,95 - profiteer!

Hoe eenvoudig werkt het?

De Yogu Joy is een erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk apparaat. Vries eerst je favoriete vruchten in. Bananen, aardbeien, kiwi's of mango's - het maakt allemaal niet uit. Wanneer het fruit bevroren is kun je het uit de diepvries halen. Het enige wat je hoeft te doen is de vruchten samen met de yoghurt in het apparaat te stoppen en de gehele massa naar beneden te duwen. Wacht ongeveer 10-15 minuten. Het ijs zal dan romiger en minder klonterig worden. Het ijs komt er aan de onderkant uit, dus wel even een bakje plaatsen. Voila, je heerlijke zelfgemaakte Frozen Yoghurt!

Past in ieder dieet

Welk dieet je ook volgt, fruit mag altijd! Je hoeft je niet meer schuldig te voelen na het nuttigen van een ijsje. Met de Yogu Joy ijsmaker ben je juist heel verantwoord bezig. Dit apparaat is ook nog eens perfect voor mensen met lactose-intolerantie, glutenallergie of coeliakie. Geniet nu optimaal van suikervrij en caloriearm ijs. Op de lijn letten, en toch iets lekkers snoepen!

Ook erg leuk voor de kids

Wanneer kinderen moeten kiezen tussen vers fruit of een ijsje dan is hun keuze waarschijnlijk snel gemaakt.. vanaf nu maak je samen met de kids de heerlijkste ijsjes, gewoon met vers fruit! Fruit eten wordt nu wel een heel groot feest!

Specificaties

-Vermogen: 200 W

-Afmetingen: 15,5 x 35 x 16 cm

Highlights & specificaties

  • Slechts €29,95 ipv €99,95
  • Yogu-Joy Frozen Yoghurt Machine
  • Zelf heerlijk yoghurtijs maken
  • Gezond en toch lekker
  • Erg fijn voor mensen met lactose-intolerantie, glutenallergie of coeliakie
  • Erg simpel en makkelijk
  • Op de lijn letten en toch iets lekkers snoepen!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details