XXL Kweekkas van Greenhouse (200 x 77 x 169/148 cm) | Ideaal voor het kweken van je eigen groente en fruit!

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Kennismaken met het plezier in kweken? Altijd al gedroomd van het kweken van je eigen fruit en groente? Dan is deze XXL kweekkas van professionele kwaliteit een uitstekende keuze.

€ 149,99  € 39,99

Kennismaken met het plezier in kweken? Altijd al gedroomd van het kweken van je eigen fruit en groente? Dan is deze XXL kweekkas van professionele kwaliteit een uitstekende keuze. Een kleine investering en direct kweekplezier, het hele seizoen door! Alleen vandaag super voordelig verkrijgbaar bij Koopjedeal. Profiteer van deze geweldige deal!

Kweek je eigen groenten, kruiden en vruchten

Deze XXL kweekkas is de ideale oplossing om je planten en kruiden op een fijne werkhoogte te kweken. De kas is gemaakt van metaal met een kunststof cover. De cover beschermt je planten tegen wind en storm en creëert de perfecte omstandigheden voor het kweken van startende zaailingen, jonge planten, bloemen en kruiden. Door de sterkere opwarming en de hogere luchtvochtigheid in de binnenruimte bereik je hele goede resultaten bij de kweek. De kas biedt planten naast bescherming tegen weersinvloeden ook bescherming tegen schade door vogels.

Royale kweekruimte

De kweekkas is ideaal voor het zaaien en opkweken van gewassen. Het is een ruime kas (200 x 77 centimeter) en vrij hoog (169/148 centimeter) zodat je er in kunt staan. Zeer veel ruimte dus die je optimaal kunt benutten!

Highlights & specificaties

  • XXL Kweekkas | Ideaal voor het kweken van je eigen groente en fruit!
  • Gemaakt van duurzaam en zeer stevig materiaal
  • Houdt vogels en insecten weg bij je planten 
  • Extra hoog (169/148 cm) en zeer ruim (200 x 77 cm)
  • De eerste stap richting je eigen groente en fruit verbouwen!
Toon details Verberg details