Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

XL Vrouwentong 'Sansevieria Zeylanica'

XL Vrouwentong 'Sansevieria Zeylanica'

3 - 5 werkdagen

De Sansevieria is een razend populaire plant. Hij vraagt weinig aandacht en is ook nog eens zeer luchtzuiverend.

Je bespaart €30,- -24%

124,99

94,99

In winkelmand

Informatie XL Vrouwentong 'Sansevieria Zeylanica'

De Sansevieria is een echte luchtzuiveraar, produceert zuurstof en zuivert de lucht en wie wil nou geen schonere lucht in huis of op kantoor! De kwaliteit van de lucht waar wij in leven is van groot belang voor onze gezondheid. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar ook nog eens een stuk productiever.

Standplaats
De Sansevieria stelt geen hoge eisen aan de lichtintensiteit. Je kan de Sansevieria op een zonnige plek neerzetten of juist op een plek verder van het raam.

Water geven
Sansevieria's verbruiken zeer weinig water. De enige manier om een Vrouwentong dood te krijgen, is door de kamerplant te veel water te geven. Het is daarom beter om bij twijfel geen water te geven. Het is van belang dat alle aarde goed is opgedroogd, voordat de Sansevieria opnieuw water krijgt.

Herkomst & informatie
De Sansevieria Laurentii is ook wel beter bekend als Vrouwentong. Oorspronkelijk komt hij uit Afrika en Azië´en is lid van de Agavaceae familie. Het is een plant met vele bijnamen. Je kan hem ook wel kennen als: Bajonetplant, Slangenplant of zelfs Schoonmoederstong. Haar namen heeft zij te danken aan de scherpe punt aan het einde van zijn blad. Die scherpe punt staat voor de scherpe tong die vrouwen soms toebedeeld wordt.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Sansevieria Zeylanica
Potmaat 21 cm
Hoogte plant 75 - 85 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Schaduw/Zon
Hoeveelheid zonlicht Direct zonlicht
Waterbehoefte Weinig,, <2 keer per maand
Giftig Ja
Snoeien
Bloeiperiode
Winterhard
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

60-PACK Batterijen

59,99

12,99

16 of 32 Pack Opzetborstels

29,99

7,99

8-PACK of 16-PACK Gillette Scheermesjes

29,99

10,89

Maak een keuze