1 of 2 XL Multi-Color Japanse Esdoorns (60-80 cm) | Creëer een kleurenfestival in je tuin!

Levertijd: Max. 10 werkdagen

Festival is een Japanse esdoorn met verschillende soorten bladeren die echt een kleurenfestival produceert.

€ 99,99  € 34,99

Festival is een Japanse esdoorn met verschillende soorten bladeren die echt een kleurenfestival produceert. In het voorjaar en de zomer heeft de boom gele, groene, rode en bonte bladeren. In de herfst kleuren deze prachtige bomen oranje en rood in vele gradaties. Het is een unieke boom voor op het terras of op het balkon in bijvoorbeeld een grote sierpot. Deze bomen kunnen ook in de volle grond worden geplant. Zoals alle Japanse esdoorns is ook de Festival een zeer winterharde boom die permanent buiten kan staan. Hij is winterhard tot maar liefst -20 graden Celsius. Volgroeid kan hij ongeveer 250 tot 300 cm hoog worden.

Tips voor verzorging

Japanse Esdoorns kunnen het beste vanaf maart tot begin oktober geplant worden. In deze periode is de grond warm en kunnen de planten goed wortel schieten. In een plantenbak vereist deze plant geen speciale potgrond. Japanse Esdoorns zijn sterke planten maar op een winderige plek kan het blad beschadigd raken. Zet de boomdaarom op een beschutte plaats. De plant prefereert een plek in halfschaduw, het liefst niet teveel direct zonlicht. Door teveel direct zonlicht kunnen de wortels uitdrogen wat tot bladverlies kan leiden en kan het blad verbranden. Een Japanse Esdoorn is niet wintergroen, dat wil zeggen dat hij ’s winters zijn blad verliest. De plant is echter wel zeer winterhard en zal vanaf maart weer uitlopen met prachtig nieuw blad.

Specificaties

  • De plant wordt geleverd met hoogte van 60-80 cm hoog in een grote 3-liter pot.
  • Diameter van de pot is 19 cm.

Voor dit product gelden afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport. Hierdoor garanderen wij een snelle en veilige levering. De verzendkosten zijn in dit geval slechts €9,99 -.

Highlights & specificaties

  • 1 of 2 XL Multi-Color Japanse Esdoorns (60-80 cm)
  • Creëer een kleurenfestival in je tuin!
  • Verschillende soorten bladeren met de mooiste kleuren
  • Winterhard: uitermate geschikt voor het Nederlandse klimaat
  • Zowel in pot als in volle grond te plaatsen
  • Speciaal transport slechts 9,99
Toon details Verberg details