Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

XL Calathea 'Medaillon'

XL Calathea 'Medaillon'

3 - 5 werkdagen

De Calathea is op dit moment één van de meest populaire kamerplanten. 's Avonds sluit hij zijn bladeren en de volgende ochtend staat hij in pracht en praal weer met zijn bladeren te pronken.

Je bespaart €82,- -78%

104,99

22,99

In winkelmand

Informatie XL Calathea 'Medaillon'

De plant is zeer luchtzuiverend en een waar plaatje binnen ieder interieur. De bijnaam is de levende plant, 's avonds sluit hij namelijk zijn bladeren. Schrik daarom niet als je een ritselend geluid hoort; de volgende ochtend staat hij gewoon weer met zijn bladeren te pronken!

Standplaats
In de natuur groeit de Calathea in de schaduw van grotere bomen en planten. Plaats hem daarom in de halfschaduw zonder direct zonlicht.

Water geven
Omdat de Calathea oorspronkelijk uit het regenwoud komt, is hij dol op een flinke slok water. Het liefst heeft hij ten allen tijde een vochtige grond. 

Herkomst & informatie
De voorouders van de Calathea Medaillon komen oorspronkelijk uit de oerwouden van Zuid-Amerika en het Amazonegebied. De Calathea is op dit moment één van de meest populaire kamerplanten.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. 

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 

 

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Calathea
Potmaat 21 cm
Hoogte plant 55 - 65 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Ja
Snoeien
Bloeiperiode
Winterhard
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

60-PACK Batterijen

59,99

14,99

16- of 32-Pack Opzetborstels

29,99

12,99

8-PACK of 16-PACK Gillette Scheermesjes

29,99

10,89

Maak een keuze