Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

XL Blauwe Druif Fruitplant 'Vitis Venus'

Tasty Green

XL Blauwe Druif Fruitplant 'Vitis Venus'

Tasty Green

3 - 5 werkdagen

Fruit plukken in je eigen tuin of balkon en daarna smullen van de vruchten. Verser kan niet! 100% biologisch!

Je bespaart €20,- -57%

34,99

14,99

In winkelmand

Informatie XL Blauwe Druif Fruitplant 'Vitis Venus'

‘Vitis Venus’ is een pitloze blauwe druif zowel geschikt voor verse consumptie of als wijndruif. Deze soort heeft extra grote vruchten en is daardoor een hele goede wijndruif. Het is een klimplant die enkele meters hoog kan worden. Je kunt hem zelf in allerlei vormen leiden en door goed te snoeien zeer compact houden. Je kan de druif goed leiden langs een pergola of met spandraden op de muur.

Maak je eigen jam, sap of wijn
De druif geeft in de periode mei- juni eerst onopvallende trosjes bloemen, waarna de druiventrossen zullen vormen. De vruchten zijn blauw, met een zoete aromatische smaak. Je kan ze direct opeten of gebruiken voor jam, sap of het maken van wijn.

Nu is het moment om te planten
De beste tijd om een druivenstruik te planten is in het voorjaar of het najaar. De druif wil namelijk erg diep gaan met de wortels en heeft daarvoor wat tijd nodig op een nieuwe plaats. Plant ze dus nu, zodat ze lekker kunnen wortelen! En rond september/oktober is het oogsttijd en kun je genieten van heerlijke blauwe druiven uit eigen tuin. Hoe leuk is dat? 100% biologisch!

Rijk aan voedingsstoffen
Druiven zijn erg gezond. Ze bevatten veel belangrijke vitamines en mineralen, voldoende vocht en weinig calorieën. Vooral vitamine K en koper zijn in grote hoeveelheden in druiven te vinden. Dat geeft druiven belangrijke voordelen voor onze gezondheid.

100% Biologisch gekweekt
100% biologisch gekweekt fruit. Dat wil zeggen dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu. Daarnaast bent u garandeerd van vrucht en de plant is gemakkelijk te onderhouden.

Standplaats en verzorging
Voor een goede groei is voldoende licht nodig en de druif houdt absoluut van een warme en zonnige standplaats. We planten de fruitplanten daarom op een lichte plek met veel zon. De fruitplant groeit het beste in goed doorlatende voedzame grond. Tijdens droge perioden wat extra water geven.

Snoeien
Een druif kun je het beste twee keer per jaar snoeien. In de zomer, inkorten van de lange scheuten en in de winter. Wacht bij de wintersnoeibeurt tot al het blad is gevallen, meestal is dat rond begin december. Als het blad eraf is, kun je de structuur van de plant goed zien. De basis van de druivenstruik bestaat uit een paar lange hoofdtakken, de zogenaamde gesteltakken. Alle zijtakjes die daaruit komen, snoei je terug tot op twee verdikkingen. Het zijn die zijtakjes waarop de druif in het voorjaar weer gaat uitlopen.

Hoogte en leveringsinformatie
De fruitplanten worden geleverd met een totaalhoogte van ca. 50 - 60 cm (gemeten inclusief de pot). Let op: t/m maart worden de planten kaal geleverd. Dit komt doordat ze in het najaar hun bladeren verliezen. Zodra het voorjaar intreedt zullen de eerste blaadjes tevoorschijn komen, waarna de bloesems snel volgen. Wat uniek is aan deze fruitplanten, is dat ze dit jaar al beginnen met vruchtvorming. Je hoeft dus niet jaren te wachten voordat de eerste vruchten aan de takken verschijnen. Zodra je de fruitplanten in de grond plaats zal het blad vanzelf gaan groeien en geniet jij deze zomer nog van heerlijk vers fruit van eigen bodem.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.


Specificaties

Type plant Tuinplant
Soort plant Blauwe Druif
Potmaat 19 cm
Hoogte plant 50 - 60 cm
Luchtzuiverend Nee
Standplaats Halfschaduw/Zon
Hoeveelheid zonlicht Direct zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Nee
Snoeien Zomer/Winter
Bloeiperiode juli - augustus
Winterhard Ja
Schrijf een beoordeling


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

60-PACK Batterijen

59,99

12,99

16 of 32 Pack Opzetborstels

29,99

7,99

8-PACK of 16-PACK Gillette Scheermesjes

29,99

10,89

Maak een keuze