Vloerkleed Floki | 160 x 230 cm

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Ben je op zoek naar een prachtige toevoeging aan je woon- of slaapkamer? Dit vloerkleed is de oplossing! Vloerkleed Floki is beschikbaar in 160 x 230 cm.

€ 399,99  € 259,99

Dit vloerkleed heeft een een gemêleerd patroon; een prachtige mix van blauw, beige en van allerlei andere kleuren. Perfect voor een moderne of industriële inrichting. Een vloerkleed is een must-have in je woonruimte. Door een vloerkleed te plaatsen in bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer, geef je in een handomdraai karakter aan je inrichting. Bovendien is het niet alleen heerlijk warm aan de voeten, maar draagt een vloerkleed ook bij aan een betere akoestiek.

Met vakmanschap geproduceerd

De bovenkant van dit vloerkleed is gemaakt van Wol en Viscose. Dit materiaal is makkelijk in gebruik en vlekken zijn gemakkelijk schoon te maken op dit tapijt. De onderzijde is gemaakt van katoen. Dit vloerkleed is Handloom geweven. Bij dit proces verloopt het werk sneller dan bij de traditionele manier van knopen, zodat de tapijten betaalbaarder zijn.

Wil je toch liever een vloerkleed in een andere kleur of met een ander patroon? Dat hebben wij voor jou opgelost! Kijk snel tussen onze andere vloerkleden voor een groot aanbod. Ongetwijfeld dat er een vloerkleed tussen zit dat volledig voldoet aan jouw wensen!

Highlights & specificaties

  • Vloerkleed Floki
  • Verkrijgbaar in de maat: 160 x 230 cm
  • Gemaakt van Wol en Viscose
  • Ook leuk voor in de hal of eetkamer
Toon details Verberg details