Vintage Vloerkleden Aqua Beige/Silver

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Je kunt nog zo'n prachtige vloer in huis hebben liggen, er gaat toch niets boven een prachtig en heerlijk aanvoelend vloerkleed.

€ 99,99  € 29,99

Je kunt nog zo'n prachtige vloer in huis hebben liggen, er gaat toch niets boven een prachtig en heerlijk aanvoelend vloerkleed! Het geeft iedere woonkamer net dat beetje extra, een echte sfeer verhoger. Bovendien is het heerlijk warm aan de voeten. Vandaag hebben we verschillende modellen en kleuren beschikbaar waar je uit kunt kiezen, bestel er daarom vandaag een bij ons tegen zeer hoge korting!

Gaat een leven lang mee

De vloerkleden zijn gemaakt van lekker zacht synthetisch wol (polyamide) en hebben een poolhoogte van 5 millimeter. Deze kleden zijn afkomstig uit Turkije; daar weten ze wel hoe ze een tapijt moeten maken! Dat resulteert er niet alleen in dat deze kleden prachtig zijn om te zien, maar ze gaan ook jarenlang mee. Het vloerkleed is eenvoudig te reinigen met de stofzuiger of een tapijtreiniger (verkrijgbaar in alle supermarkten voor een paar euro).

Bestel je 1 van de grootste 3 maten?

Het pakket is helaas iets te groot om door normale pakketdiensten te worden bezorgd. Het pakket zal daarom binnen 5 werkdagen met een speciale koerier bij u worden bezorgd, er zal contact met u worden opgenomen voor een afleverafspraak. Zorg er dus altijd voor dat u een werkend e-mail adres en/of telefoonnummer bij de bestelling vermeld.

Artikel niet naar wens?

Dat kan gebeuren en kan het gewoon terug gestuurd worden, mits het aan de retourvoorwaarden voldoet. Is het artikel groter dan 170 cm? Dit kan helaas niet meer mee met de standaard postvervoerders, maar halen wij het graag bij jou op. De retourkosten hiervan bedragen slechts €20,-. Neem contact op met onze klantenservice en zij helpen jou verder met het inplannen hiervan!

Highlights & specificaties

  • Prachtige Vintage Vloerkleden
  • Beschikbaar in verschillende designs en meerdere kleuren/maten
  • Als jouw maat/kleur niet in het keuzemenu staat, dan is deze helaas uitverkocht.
  • Met prachtig retro/vintage design, zeer trendy
  • Gemaakt van lekker zacht synthetisch wol (polyamide)
  • Heerlijk warm aan de voeten
  • Met vakmanschap geproduceerd, gaat levenslang mee
  • Eenvoudig te reinigen met de stofzuiger of een tapijtreiniger
  • Maakt iedere huiskamer helemaal compleet!
Toon details Verberg details