Dieffenbachia - set van 2 | Bijzonder getekend blad

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

De prachtige getekende bladeren zijn een echte musthave in ieder huis!

€ 49,99  € 19,99

Hallo! Ik ben de Dieffenbrachia. Ik ben vernoemd naar Joseph Dieffenbach, die de botanische tuinen van Wenen onderhield. Oorspronkelijk komen ik en mijn familie uit de tropische regenwouden van Midden- & Noord-Amerika. Hier ben ik in het regenwoud te vinden met allemaal andere prachtige planten!

Een bijzonder getekend blad!

Mijn prachtige getekende bladeren vallen meteen op! Ze blijven het gehele jaar groen, naja groen. De buitenste randen van mijn bladeren zijn donkergroen, de binnenkant is licht groen met witte vlekjes, echt pure kunst! Naast de uitstraling van mijn bladeren zijn deze ook nog erg nuttig. Ik ben namelijk luchtzuiverend en zorg ervoor dat de luchtkwaliteit in de ruimte verbeterd wordt. Perfect voor op je kantoor, slaapkamer of gewoon in de huiskamer. Wil je mij nou nog mooier aankleden? Kies dan voor de deal met siermanden en bespaar!

Hoe zorg je voor mij?

Veel zorg vraag ik niet, want ik ben een mega sterke plant. Eén keer per week water geven is al voldoende om mijn bladeren het hele jaar door mooi groen te houden. Pas wel op met het volle zonlicht, geef mij liever een plekje op een lichte plaats met indirect zonlicht of half in de schaduw. Als ik bij je thuis afgeleverd word, ben ik 53 - 58 cm hoog. Let op, de hoogte is inclusief de kwekerspot waar ik nog in zit.

Een veilige reis direct vanaf de kweker

Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding

Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Diameter pot: 17 cm
Hoogte plant: 53 - 58 cm (incl. kwekerspot)
Luchtzuiverend: Ja
Diervriendelijk: Nee
Waterbehoefte: 1 keer per week
Standplaats: Halfschaduw/ lichte plaats met indirect zonlicht

Highlights & specificaties

 • Dieffenbachia 'Camilla'
 • 1 bestelling = 2 stuks
 • Optioneel met siermanden te bestellen; voorzien van handige anti-lek binnenzak
 • Zeer luchtzuiverend!
 • Ook je groene vriend lust wat lekkers; bestel simpel en eenvoudig plantenvoeding mee
 • Levering op maat; een goede reis in een rechtopstaande verzendverpakking slechts €9,99
 • Knettervers bij je op de stoep; verzending direct vanuit de kweker
 • Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
 • Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
 • Let op! De hoogte van de plant is gemeten vanaf de onderkant kwekerspot
 • De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden
Toon details Verberg details