Uitverkocht

Set van 3 of 6 Toscaanse Jasmijn Klimplanten

Niet leverbaar

Plant deze Toscaanse Jasmijn en je geniet al snel van een prachtige bloemenzee met heerlijk geurende bloemen.

Wil jij je bloemenperk uitbreiden met waanzinnige bloemen? De Jasmijn is hier uitermate geschikt voor. Je plant hem niet alleen in de grond, maar de plant is ook nog eens uitermate geschikt voor in bijvoorbeeld bloembakken. Erg handig als je geen grote tuin hebt of alleen beschikt over een balkon of terras.

Geschikt voor in de tuin en op een balkon

De Toscaanse Jasmijn is een uitbundig bloeiende plant en produceert een prachtige bloem. De Jasmijn is een zeer populaire klimplant vanwege zijn de heerlijke geur en zijn blad die in de winter zijn mooie glans en donkergroene kleur behoudt. Dankzij zijn snelle groei is de Jasmijn perfect om tegen schuren of schutting aan te laten groeien. De Jasmijn bloeit het hele buitenseizoen door, en geeft de voorkeur voor een plekje in de volle zon. Veel onderhoud vraagt hij niet van je. Bij levering zijn de planten ongeveer vanaf de kluit 25-40 cm hoog. Zodra je de Jasmijn hebt geplant zullen deze hoger groeien.

Verzending & handleiding

De planten worden geleverd in een op-maat-gemaakte verzendverpakking waardoor de plant in goede staat wordt afgeleverd. Elke plant is voorzien van een label met uitleg over de verzorging. Daarin kun je bijvoorbeeld lezen wat de bloeitijd is, wat de ideale standplaats is, hoe vaak ze verzorgt moeten worden én nog veel meer. Zo ben jij binnen no time op de hoogte van alles wat je dient te weten over de bestelde planten en kan je binnenkort gaan genieten van de prachtige bloei!

Let op: dit betreft een levend product en heeft hierdoor afwijkende garantie en retourvoorwaarden.

Highlights & specificaties

  • Perfect om nu te planten
  • Geschikt voor in de tuin, maar ook in een bloembak op je balkon of terras
  • Groeit in de hoogte; zeer geschikt bij beperkte ruimte
  • De planten zijn bij levering 25-40 cm hoog
  • Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
  • Let op: dit betreft een levend product en heeft hierdoor afwijkende garantie en retourvoorwaarden
Toon details Verberg details