Uitverkocht

Pure Cool Living Mobiele Aircooler 789m3 (incl. afstandsbediening)

Niet leverbaar

Deze mobiele aircooler is een echte topper. Hij koelt, bevochtigt, ventileert en reinigt de ruimte zodat er een aangenaam leefklimaat ontstaat.

Zodra het zomer is in Nederland is het altijd zo snel benauwd en broeierig wanneer het warmer begint te worden. Daar moet toch een oplossing voor zijn? Aircosystemen zijn vaak niet te betalen en brengen veel hoofdpijn met zich mee qua installatie. Daarom bieden wij vandaag een uitstekend alternatief aan: deze mobiele Aircooler.

Schone en frisse lucht

Deze aircooler zal jouw leefklimaat flink verbeteren. Het zorgt voor een frisse en koele lucht, een aangename temperatuur en een betere luchtvochtigheid. Er is wel een verschil tussen deze aircooler en reguliere airconditioning. Een aircooler werkt, in tegenstelling tot airconditioning, zonder compressor of warmtepomp. Het werkingsprincipe is als volgt: in de luchtkoeler wordt koud water langs een rooster geleid. Door dit rooster wordt warme lucht uit de ruimte gevoerd. Hierdoor verdampt het water en koelt de lucht sterk af. De luchtkoeler geeft dan een heerlijke koele bries door de ruimte.

Insecten werende functie

Dankzij deze mobiele aircooler kun je heerlijk slapen en heb je geen last meer van die vervelende insecten die je snacht wakker houden of erger zelfs lek stekken. Door de ingebouwde insecten werende functie hou je insecten op afstand. 

Mist Functie

Zelfs op het heetst van de dag blijft je heerlijk koel dankzij de mist functie. Deze functie zorgt voor een vochtige bries voor een onmiddellijke gevoel van frisheid.

Eenvoudig te verplaatsen

Dit apparaat is dankzij de zwenkwieltjes ontzettend mobiel. Je kunt hem dus eenvoudig verplaatsen naar een andere ruimte en perfect rekening houden met je inrichting. Dit maakt het apparaat ook handig voor op kantoor. Verder beschikt de aircooler over een afstandsbediening, zodat je de aircooler op een afstand kunt bedienen.

Aircooler aanbieding

Wil jij graag een mobiele aircooler kopen en heerlijk koel en fris in je huis kunnen zitten? Deze koop je natuurlijk bij Koopjedeal. Zo’n aanbieding mag je natuurlijk niet missen.  

Specificaties

- Max. vermogen: 80W

- Luchtstroom (max.): 789 m3/h

- Watertank capaciteit: 2 Liter

- Praktische wielen

- Mist Functie

- Insecten werende functie

- Afstandsbediening

- Timerfunctie

- 3 snelheden instelbaar

Highlights & specificaties

  • Pure Cool Living Mobiele Aircooler
  • Inclusief handige afstandsbediening
  • Koelen, reinigen en bevochtigen met één apparaat
  • Insecten werende functie
  • 3 snelheden instelbaar
  • Beschikt over een handige timer met automatische uitschakeling (maximaal 9 uur)
  • Gemakkelijk verplaatsbaar door de wielen
  • Must-have voor de warme dagen die gaan komen
  • Ook ideaal in voorjaar, najaar en winter door de 3-in-1 functie
Toon details Verberg details