Koel Witte Meteoren Regen | Voor een feestelijke sfeer

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

De sfeervolle opeenvolgende reeks LED lampjes creëren een fantastisch lichteffect dat lijkt op een meteoren,- sterrenregen of een lichtwaterval. Door de witte kleur van de lampjes krijgt je huis of tuin direct een koele winterse sfeer.

€ 49,99  € 27,99

De feestmaanden staan weer voor de deur! En met deze LED-lichtkettingen is jouw huis party proof in een mum van tijd. Deze lichtketting is zowel binnen als buiten te gebruiken voor dat extra feestelijke sfeertje waar we allemaal niet op kunnen wachten.

Stijlvol, feestelijk en sfeervol

De opeenvolgende reeks LED lampjes creëren een fantastisch lichteffect dat lijkt op een sterrenregen of een lichtwaterval. De lampjes hebben een koele witte kleur voor die echte winterse sfeer.

Veilig in gebruik en energiezuinig

De LED-lampjes genereren geen warmte en geen UV-straling. Ook is het elektriciteitsverbruik velen malen lager in vergelijking met gloeilampen. Wel tot 90% besparing per jaar. De LED-lampjes gaan tot maximaal 100.000 uur mee. Dit is veel langer dan bijvoorbeeld een normale gloeilamp. De feestverlichting is ontworpen met het oog op veiligheid. Dit kunnen wij garanderen omdat de adapter gecertificeerd (door SGS) en GS getest is.

Specificaties

- Afmeting: 10 sticks á 50 cm – 48 LED-lampjes

- Ingangsspanning: 220V-240V ~ 50/60 Hz

- Stroomverbruik: 480 LED's - ca. 8 Watt

- Schuko-stekker (EU-standaard type F)

- Kabellengte: 5 m

Highlights & specificaties

  • Meteoren regen 480x LED - Koud wit
  • Geschikt voor binnen,- en buitengebruik
  • Lampjes genereren geen warmte en UV-straling
  • Ideaal voor de feestmaanden
  • Energiezuinig
  • Kabellengte van wel 5 meter
Toon details Verberg details