Zamioculcas 'Kamerpalm' 80cm | Set van 2 stuks

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Een kamerpalm wordt ook wel Zamioculcas genoemd. Deze kamerplant staat bekend om zijn frisse en glanzende bladeren en de stevige stengels. Dankzij het exotische uiterlijk is deze kamerpalm een echte lust voor het oog.

€ 109,99  € 44,99

Aangenaam! Ik ben de kamerpalm, ook bekend als de Zamioculcas Zamiifolia. Ik kom uit de familie Araceae. ZZ-plant of Emerald palm zijn twee van mijn bijnamen.  Mijn familie is nog niet zo lang in de Nederlandse huiskamers te vinden. Pas sinds 1996 worden wij geteeld. In de natuur bestaat mijn familie al veel langer en waren we te vinden in zuidoosten van Afrika en dan vooral op Madagaskar, in Kenia en op Zanzibar. Lekker warm!

Een hoge sierwaarde

Mijn glanzende donkergroene bladeren geven mij een enorme sierwaarde. De bladeren zijn geveerd en doen leerachtig aan. Dit maakt mij dan ook een echte blikvanger. Mijn stevige stengels maken het geheel helemaal af. Mijn broertjes en zusjes zijn ook in een kleinere maat verkrijgbaar. Klik hier om de kleinere variant te bekijken.

Hoe zorg je voor mij?

Ik ben niet een veeleisende plant. Ik drink niet veel en vraag ook niet veel qua standplaats. De waterbehoefte is dus laag omdat ik behoor tot de 'succulente' planten, beter bekend als vetplanten. Zorg ervoor dat er geen laagje water onder in mijn pot blijft staan. Hier houd ik echt niet van. Wacht dus met het geven van water totdat de grond droog begint te worden. 

Ik heb dus ook geen sterke mening over mijn standplaats. Helemaal in de schaduw is mogelijk, maar in de zon of in halfschaduw is de beste keuze. Ik ben de ideale plant voor de plantenliefhebbers met minder groene vingers. Als ik een keer geen water krijgt is dat niet erg. Wanneer ik bij je thuis geleverd word heb ik een hoogte van 70 - 80 cm. Let op, dit is wel inclusief het kwekerspotje waar ik in zit.

Een veilige reis direct vanaf de kweker

Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond in je woonkamer terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Specificaties

Diameter pot: 19 cm
Hoogte plant gemeten vanaf onderzijde kwekerspot: 70 - 80 cm
Luchtzuiverend: Ja
Diervriendelijk: Nee
Waterbehoefte: 1 keer per maand
Standplaats: Halfschaduw

Highlights & specificaties

 • Zamioculcas 'Kamerpalm' 80cm | Set van 2 stuks
 • Frisse, dronkergroene bladeren voor een opvallende look
 • Heb je geen groene vingers? Geen probleem, de plant is niet veeleisend qua verzorging!
 • Een van de meest populaire kamerplanten in de Nederlandse huiskamers
 • Optioneel met Kraft Sierpotten te bestellen; voorzien van handige anti-lek binnenzak
 • Ook je groene vriend lust wat lekkers; bestel voor slechts €4,99 plantenvoeding mee
 • Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
 • Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
 • Levering op de waddeneilanden is helaas niet mogelijk
 • Hoogte plant gemeten vanaf de onderzijde van de kwekerspot; 70 - 80 cm
 • De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden
Toon details Verberg details