70-delige Bestekset Monique voor 8 personen

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

Vul voordelig je bestekvoorraad aan met deze volledige bestekset voor 8 personen. Deze set maakt elk soort tafelopstelling helemaal af.

€ 149,99  € 59,99

Het zal vast en zeker wel eens extra druk bij je zijn in huis. Denk bijvoorbeeld aan een diner met je ouders of (klein)kinderen. Dat is niet het moment om te ontdekken dat je niet voldoende bestek in huis hebt. Of nog erger; je hebt alleen nog oud bestek in huis dat er eigenlijk niet meer uit ziet. Vul dus nu je bestekvoorraad aan met deze volledige Sola bestekset voor 8 personen. Dan weet je zeker dat je altijd goed zit en een goede indruk maakt.

Mooi en praktisch

Het eerste dat opvalt bij deze bestekset is het model. De prachtige vormen van het bestek zorgen er niet alleen voor dat het er stijlvol uitziet, het bestek ligt hierdoor ook erg fijn in de hand. Deze set maakt elk soort tafelopstelling helemaal af!

10 jaar garantie

Het bestek is gemaakt van hoogwaardig chroomstaal en kun je gewoon afwassen in de vaatwasser. Het bestek is volledig corrosiebestendig. De complete set wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking en bestaat uit 70 delen. Je krijgt tevens 10 jaar garantie op materiaal- en productiefouten, iets dat erg uniek is!

Inhoud

- 8 tafelmessen

- 8 tafelvorken

- 8 tafellepels

- 8 dessertmessen

- 8 dessertvorken

- 8 dessertlepels

- 8 taartvorkjes

- 8 koffie/theelepels

- 1 sauslepel

- 2 serveerlepels

- 1 saladelepel

- 1 saladevork

- 1 taartschep

Highlights & specificaties

  • Luxe Sola 70-delige Bestekset
  • Volledige set voor 8 personen; altijd handig om in huis te hebben
  • Gemaakt van hoogwaardig chroomstaal
  • Vaatwasser- en corrosiebestendig
  • Stijlvol vormgegeven en ligt zeer fijn in de hand
  • Vervang voordelig al je oude bestek
  • Geleverd in een mooie cadeauverpakking
Toon details Verberg details