Uitverkocht

Paellapan Met Deksel van Sola 28cm doorsnede

Niet leverbaar

Maak de meest lekkere gerechten voor de hele familie met deze Paellapan (28cm) van Sola.

Een smakelijke maaltijd heeft naast bereidingstijd ook goed materiaal nodig. Naast pollepels, messen en snijplanken zijn goede pannen meer dan essentieel voor het succes. Al je favoriete gerechten laten zich maar al te graag bereiden in deze paellapan van Sola.

Heerlijk én makkelijk

Bakken, braden en stoven met deze grote veelzijdige paellapan kan het allemaal. Door zijn hoge rechte randen is de diepe paellapan ideaal voor het maken van paella, maar ook voor het bereiden van pastasauzen en eenpansgerechten zoals macaroni en stoofschotels. Wat deze pan uniek maakt is de combinatie van dik gietaluminium, de sterke anti aanbaklaag en de trendy meegegoten steelbevestiging. Deze bevestiging is hierdoor extra stevig verankerd.

Specificaties

Deze geweldige pan van Sola heeft een inhoud van 4 liter, een diameter van 28 cm en is geschikt voor alle warmtebronnen. Door de milieuvriendelijk geproduceerde antiaanbaklaag kleven de ingrediënten niet vast. Je gebruikt dus weinig tot geen vetstoffen. De pan is gemaakt van gegoten aluminium. De behuizing is extra dik en vormvast, dit zorgt voor een gelijkmatige en snelle warmtespreiding. Om een goede werking op alle warmtebronnen te garanderen is er roestvrij plaatstaal verwerkt in de vormvaste bodem. De steelbevestiging is meegegoten en daardoor extra stevig verankerd. Na gebruik reinig je de Sola Fair Cooking Hapjespan gemakkelijk in de vaatwasmachine.

Highlights & specificaties

  • Paellapan Met Deksel van Sola 28 cm Ø
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
  • Het handvat zorgt voor een optimale grip
  • Makkelijk en snel schoon te maken
Toon details Verberg details