Kristalglas Drink- en Wijnglazen | Het perfecte glas voor iedere soort drank

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Een volle wijn, een heerlijke gin tonic of een verkoelend glas frisdrank: het komt pas echt tot zijn recht in het juiste glas!

€ 39,99  € 12,99

Soms zie je door de glazen de bar niet meer. Hoge glazen, lage glazen. Brede glazen, smalle glazen. Met steel, zonder steel. De variatie is eindeloos. Toch is dit niet zonder reden: ieder glas is geschikt voor een ander type drank. De vorm van het glas zorgt ervoor dat de drank die eruit genuttigd wordt, optimaal tot zijn recht komt. Daarom bieden wij jou de keuze uit 3 veel gebruikte glazen in deze onmisbare aanbieding! Glazen van Europese topkwaliteit die je uiteraard ook uitstekend kunt combineren met elkaar!

Drinkglas - 350 ml

Dit glas staat normaal gesproken bekend als een longdrinkglas. Deze glazen zijn ideaal voor frisdrank met prik of voor cocktails zoals Gin & Tonic. Doordat het een lang glas is kunnen de bubbels hun gang gaan én is er voldoende ruimte voor ijsklontjes.

Wijnglazen - 270 ml

In dit geval hebben wij een uniek gevormd wijnglas. Hierdoor kun je de wijn goed in het glas rond laten walsen waarbij de aroma's vrij komen. De lange steel zorgt er voor dat de wijn op temperatuur blijft en voorkomt dat je hand de wijn opwarmt. Dankzij de grote opening past je neus in het glas, dit is van groot belang, want bij wijn is de geur een essentieel onderdeel van het genieten.

Drinkglas - 250 ml

Als laatste is daar het klassieke drinkglas. Dit glas leent zich goed als sap- of waterglas en is in zijn eenvoud één van de meeste gebruikte glazen. Hiervoor geldt dat de vorm niet van groot belang is, maar deze variant heeft toch een zeer luxe uitstraling.

Absolute kwaliteit van een Europees topmerk

Krosno staat sinds 1923 synoniem voor de beste kwaliteit. Ze zijn één van de grootste fabrikanten van glaswerk in Europa en een gerenommeerde leverancier voor meer dan 60 internationale markten. Elke dag verrijken ze het leven van mensen over de hele wereld en creëren ze unieke producten voor een breed scala aan toepassingen, zoals alcohol- en drankglaswerk, serviesgoed en decoratief glas en glaswerk. Met bijna 100 jaar uitstekend vakmanschap, bekend om zijn aandacht voor het allerlaatste detail, is Krosno een icoon in Europees glaswerk geworden. Het merk staat in binnen- en buitenland bekend om zijn kwaliteit, schoonheid, verfijning en kristalhelderheid. We hebben dit succes te danken aan het werk van vele generaties kunstenaars en ambachtslieden, die unieke en duurzame producten hebben gemaakt met hun passie en toewijding. Voortbouwend op onze traditie blijven zij openstaan voor nieuwe ideeën, waardoor hun glaswerk elk jaar mooier, duurzamer en gevarieerder wordt.

Specificaties

 • Drinkglas (6 stuks) 250ml - Hoogte: 10,5 cm - Doorsnee: 7,0 cm
 • Drinkglas (6 stuks) 350ml - Hoogte: 14,5 cm - Doorsnee: 7,5 cm
 • Wijnglas (6 stuks) 270ml - Hoogte: 22,0 cm - Doorsnee: 7,0 cm
 • Materiaal: Crystalline
 • Volledig loodvrij. Geschikt voor de vaatwasser.

Highlights & specificaties

 • Kristalglas Drink- en Wijnglazen
 • Elke set bevat 6 glazen; kies uit 3 varianten
 • Het perfecte glas voor iedere soort drank
 • Kies uit 6 standaard-, 6 hoge drinkglazen of 6 wijnglazen, of ga voor een combinatie
 • Geproduceerd met uitmuntend vakmanschap voor topkwaliteit glaswerk
 • De glazen zijn loodvrij en vaatwasserbestendig
Toon details Verberg details