Automatische Zeepdispenser met Infrarood Detectie voor Ultieme Hygiëne

Niet leverbaar

Tegenwoordig kun je je handen niet schoon genoeg houden en zelfs het aanraken van het pompje kan al voor verspreiding van bacteriën zorgen. Daarom hebben wij van Koopjedeal nu dit prachtige hulpmiddel voor jou. Een handige zeepdispenser met sensor!

Tegenwoordig kun je je handen niet schoon genoeg houden en zelfs het aanraken van het pompje kan al voor verspreiding van bacteriën zorgen. Daarom hebben wij van Koopjedeal nu dit prachtige hulpmiddel voor jou. Een handige zeepdispenser met sensor! Deze elektrische en automatisch schuimende zeepdispenser is zonder aanraking te gebruiken en is daarmee 100% hygiënisch!

Volledig automatisch

De touchless schuimende zeepdispenser met hoogschuim- en laagschuimmodus om beter aan jouw eisen te voldoen, gebruikt infraroodsensoren met een volledig automatisch detectiesysteem. De dispenser geeft precies genoeg zeep af met slechts één handgebaar. Schakel het apparaat in en druk 1 keer op de bedieningsknop. Houd 2 seconden lang ingedrukt om uit te schakelen. Druk herhaaldelijk op de bedieningsknop om de hoeveelheid afgegeven zeep aan te passen.

Eenvoudig in gebruik

De dispenser heeft een strak, modern ontwerp en zorgt voor moeiteloze integratie in uw moderne keuken, toilet, kantoor, hotel of elke kamer waar schone handen belangrijk zijn. Het schuimend handdesinfecterend middel kan rechtstreeks in de automatische handzeepdispenser worden gegoten. De niet-schuimende handdesinfectie moet worden verdund voordat de automatische handzeepdispenser wordt geladen, met een verdunningsverhouding van 1: 4. Schud de fles om de verdunde vloeistof gelijkmatig te mengen en hij is klaar voor gebruik!

Highlights & specificaties

  • Automatische Zeepdispenser met Infrarood Detectie voor Ultieme Hygiëne
  • 100% hygiënisch; is zonder aanraking te gebruiken dankzij infraroodsensoren
  • Met hoog- of laagschuimmodus voor precies de juiste hoeveelheid schuim
  • Heeft een strak, modern ontwerp en is een aanwinst voor iedere badkamer
  • Elektronische sensoren detecteren beweging om contactloos zeep af te geven
Toon details Verberg details