XL Kamer Bonsai Ficus 'Ginseng' | Incl. GRATIS keramische pot t.w.v. €29,99

Niet leverbaar

Deze prachtige XL Kamer Bonsai haal je nu super voordelig bij Koopjedeal en je krijgt er meteen een GRATIS keramische pot bij t.w.v. €29,99!

Aangenaam! Ik ben de Ficus Ginseng. Die naam zegt je misschien niet veel, maar je kent mij zeker wel door mijn Nederlandse naam: de Bonsai. Oorspronkelijk kom ik uit Azië en voel mij daar ook echt thuis. Ik neem dus de oosterse sferen mee naar je woonkamer! Mijn wortels worden gekweekt in China en Maleisië, waar ze zo'n vijftien jaar groeien. Ik behoor tot de familie van de moeibeiplanten. Dit zijn dé populairste soorten Bonsai voor beginners.

Dé designerplant van het jaar

De wereld van de Bonsai Ficus bomen is een wereld apart. Wie ermee in contact komt, raakt er vaak voor de rest van zijn leven aan verslingerd. Een soort gezonde verslaving dus. De Bonsai bomen staan bekend om hun bijzondere kenmerken: het zijn echte designerplanten. De intrigerend kronkelende wortels hebben een verbluffende vorm die in allerlei mogelijkheden groeit. De stam van deze kamer Bonsai groeit in s-vorm de lucht in en over de hele stam groeien kleine blaadjes aan vertakkingen. Met deze Bonsai haal je gegarandeerd een plant in huis waar zeker niet aan voorbij gekeken wordt!

Hoe zorg je voor mij?

Heel erg veeleisend ben ik niet. Wist je dat ik met een goede verzorging wel jaren mee ga? Geef mij water als de aarde op begint te drogen en wacht met de volgende watergift totdat ik al het water weer heb opgenomen. Van de felle middagzon ben ik geen voorstander, maar ik hou wel van een plekje in het licht. Daar waar de ochtend- en avondzon straalt voel ik mij helemaal op mijn gemak. Als er scheuten buiten mijn silhouet groeien kan je deze zonder problemen weghalen. Zo blijft mijn vorm hartstikke mooi.

Een veilige reis direct vanaf de kweker

Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Specificaties

Diameter pot: 22 cm
Hoogte: 65 - 70 cm (incl. kwekerspot)
Luchtzuiverend: Ja
Diervriendelijk: Nee
Waterbehoefte: Weinig, water geven bij droge grond
Standplaats: Halfschaduw met indirect zonlicht

Highlights & specificaties

 • XL Kamer Bonsai Ficus 'Ginseng'
 • Inclusief GRATIS keramische sierpot t.w.v. €29.99
 • Staat bekend om de unieke vorm van zijn stam
 • Leeft wel jarenlang met de juiste verzorging
 • Vraagt niet veel aandacht; water geef je pas bij een droge grond
 • Ook je groene vriend lust wat lekkers; bestel gemakkelijk plantenvoeding mee
 • Levering op maat; een goede reis in een rechtopstaande verzendverpakking slechts €9,99
 • Knettervers bij je op de stoep; verzending direct vanuit de kweker
 • Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
 • Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
 • Let op! De hoogte van de plant is gemeten vanaf de onderkant kwekerspot
 • De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden
Toon details Verberg details