Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

Draadloze Luchtcompressor - 7,5 Bar

Wolfgang Tools

Draadloze Luchtcompressor - 7,5 Bar

Wolfgang Tools

1 - 3 werkdagen

De draagbare luchtcompressor die direct lucht geeft wanneer je het nodig hebt. En dat met alleen de 12V aansluiting uit jouw auto!

Je bespaart €70,- -58%

119,99

49,99

In winkelmand

Informatie Draadloze Luchtcompressor - 7,5 Bar

Bij een lage bandenspanning heb je een onmiddellijke oplossing nodig. De luchtcompressoren van het benzinestation zijn vaak omvangrijk en duur. Deze draagbare luchtcompressor geeft direct lucht wanneer je het nodig hebt. En hij verbruikt niet eens batterijen, want je hebt slechts de 12V aansluiting in je auto nodig. Hiermee bespaar je geld en zorg je meteen ook voor een veilige rit! Wel zo belangrijk!

Werkt snel en eenvoudig
Je hoeft geen handige Harry te zijn om met dit apparaat overweg te kunnen. Bevestig de drukslang op het voorwerp, kies de gewenste luchtdruk en druk de knop in. Hij stopt automatisch bij de perfecte druk dankzij de ingebouwde digitale bandenspanningsmeter. Ideaal voor autobanden, maar ook voor het oppompen van fietsbanden, luchtbedden en ballen.

Bespaar veel kosten                                                                                                                    Wist je dat je gemiddeld tot € 150,- per jaar kunt besparen door je banden op de juiste spanning te houden? Met de juiste bandenspanning verbruik je namelijk niet alleen minder brandstof, maar gaan je banden ook langer mee. Bij een te lage bandenspanning slijten de banden harder, zeker aan de zijkanten van het loopvlak. Je hebt er dus baat bij als je zo nu en dan controleert of de spanning in je banden in orde is.

Specificaties

Type Luchtcompressor
Aandrijving Accu
Volt 230 V
Inhoud
Merk Wolfgang Tools
Schrijf een beoordeling


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

60-PACK Batterijen

59,99

14,99

16- of 32-Pack Opzetborstels

29,99

12,99

8-PACK of 16-PACK Gillette Scheermesjes

29,99

10,89

Maak een keuze