Uitverkocht

Wijnbar Wereldbol van hout - Beschikbaar in 3 verschillende modellen - Biedt ruimte voor je wijnglazen en flessen - Ontzettend leuke decoratie!-Model 2 - Middel

Niet leverbaar

-

Product informatie

Waar heb jij je heerlijke wijnen en prachtige wijnglazen staan? Staan ze in het zicht of heb je ze toch maar in de kelder? Wij hebben vandaag wel een hele unieke manier voor je gevonden om je dranken te bewaren. Deze globe bars zijn niet alleen een heel leuk om te zien, maar ook nog ontzettend praktisch. Met dit product gaat er letterlijk een wereld voor je open!

Model 1, klein maar fijn

Deze bol staat stevig op zijn houten tafelvoet. Wanneer je de globebar opent, zie je een roteerbaar platform met ruimte voor je flessen drank. Door hem te openen kun je pronken met je mooie collectie, terwijl je er ook voor kunt kiezen om hem uit het zicht te laten. De buitenkant van de globe bars zien eruit als een 16e eeuwse zeekaart en binnenin is nog een nagemaakte antieke muurschildering. Zo zijn deze globebars ook nog eens van artistieke en decoratieve waarde!

Model 2, stijlvol en praktisch

Dit grotere model heeft binnen de barglobe plaats voor 4 flessen en wel 10 glazen. Daarnaast is deze globebar voorzien van een bodemplaat waar je nog eens 6 extra flessen op kwijt kunt. Dankzij zijn 3 wieltjes rol je hem eenvoudig van locatie tot locatie. Wat een gemak!

Model 3, machtig en robuust

Dit is echt de globebar onder de globebars. Het roteerbare platform biedt genoeg ruimte voor je wijnen, sterke dranken en speciale bieren. Aan de buitenkant bevindt zich nog een verlengde tafel en een benedenblad waar je op beide plaatsen extra flessen en glazen neer kunt zetten. Ook dit exemplaar heeft wieltjes zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Deze globebar is zonder meer een prachtige toevoeging aan je kamer of kantoor. Het is als het ware een soort fraai meubelstuk!

Specificaties

-Materiaal: Hout

-Afmetingen model 1: 38 x 33 x 48 cm (l x b x h)

-Afmetingen model 2: 37 x 47 x 102 cm (l x b x h)

-Afmetingen model 3: 77 x 45 x 99 cm (l x b x h)

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €59,95 ipv €129,95
  • Wijnbar Wereldbollen
  • Gemaakt van hout - klassieke uitstraling
  • Biedt plaats voor je dranken en glazen
  • Ontzettend praktisch
  • Staat mooi in iedere omgeving
  • Ook leuk om cadeau te doen!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details