Uitverkocht

WiFi Deurbel met ingebouwde HD Camera

Niet leverbaar

Met deze WiFi deurbel mis je nooit meer een bezoeker. Of je nu thuis bent of buiten de deur, je ontvangt altijd een melding op je telefoon wanneer er iemand aanbelt. Je kunt dan via de app de bezoeker direct zien en met hem communiceren.

Met deze WiFi deurbel mis je nooit meer een bezoeker. De WiFi deurbel is volledig draadloos en werkt op 4 AA batterijen. Of je nu thuis bent of buiten de deur, je ontvangt altijd een melding op je telefoon wanneer er iemand aanbelt. Je kunt dan via de app de bezoeker direct zien en met hem communiceren. De beelden van de bezoekers worden automatisch opgenomen op een micro SD kaart en zijn gemakkelijk via de SecuFirst app terug te kijken of te downloaden. Bij de WiFi deurbel ontvang je ook een draadloze ontvanger voor in huis. Deze ontvanger zorgt ervoor dat wanneer er aangebeld wordt, je ook een signaal in bijvoorbeeld de tuin of de huiskamer krijgt. Daarnaast is de WiFi deurbel beveiligd tegen diefstal, door middel van een speciale schroef aan de onderkant van de behuizing.

Zie altijd wie er voor de deur staat

De camera met een kijkhoek van 90° zorgt ervoor dat je altijd kunt zien wie er voor de deur staat (in HD-kwaliteit 720P). De camerabeelden zijn te bekijken via je smartphone of tablet.

Terugpraten

Natuurlijk kun je zien wie er voor de deur staat. Maar door de de ingebouwde microfoon en speaker kun je ook met de bezoeker communiceren (2-weg) voordat je eventueel de deur open doet.

Open de deur op afstand

Met de WiFi deurbel is het ook mogelijk om de deur op afstand voor de bezoeker te openen. Dit doe je via de app. De buitenunit heeft namelijk aan de achterkant twee vrije aansluitingen waarop je een elektrische deuropener en/of poort kunt aansluiten.

Behoud uw (bestaande) bedrade deurbel

Naast de draadloze ontvanger die meegeleverd wordt, is het ook nog mogelijk om je bestaande bedrade deurbel of gong aan te sluiten op de WiFi deurbel. Hierdoor kun je bijna geen bezoeker meer missen.

Nachtzicht

De camera is voorzien van drie infrarood LED's. Dankzij deze IR-leds heb je ook wanneer het donker is, altijd duidelijke beelden tot een afstand van 3 meter.

Batterijen

De complete set wordt geleverd inclusief batterijen. De batterijen van de WiFi deurbel gaan bij drie bezoekers per dag zes maanden mee. De batterijen van de draadloze ontvanger gaan bij drie bezoekers per dag ongeveer één jaar mee. Je kunt de batterijen gemakkelijk vervangen, omdat dit standaard AA batterijen zijn (penlites).

Notificaties op je smartphone

Ontvang direct een inkomend gesprek op je smartphone wanneer er iemand aanbelt. Deze notificatie is in te stellen op meerdere apparaten en gemakkelijk uit te schakelen via de app.

Beelden terugkijken

De beelden zijn gemakkelijk en snel via de app terug te kijken. Per camera wordt er namelijk een logboek bijgehouden met alle activiteiten die plaatst hebben gevonden. Deze camerabeelden zijn natuurlijk direct en gratis te downloaden op je smartphone of tablet.

Diefstal

De WiFi deurbel is doormiddel van een speciale schroef aan de onderkant van de behuizing beveiligd tegen diefstal.

Betrouwbaar en veilig

Je camerabeelden zijn privé. Daarom ben je direct bij de installatie verplicht om het standaard wachtwoord te wijzigen. Zo zorg je ervoor dat niemand onbedoeld zomaar kan inloggen op je camera. Daarnaast loopt alle data over Europese servers, die zijn beveiligd volgens de Europese normen van 2018.

Geen verborgen kosten

Alle functies van de camera zijn direct en gratis te gebruiken. Je hebt dus geen abonnement nodig om bepaalde functionaliteiten te gebruiken.

Gemakkelijk te installeren

De WiFi deurbel is snel en gemakkelijk te installeren. Sluit de camera aan met de meegeleverde batterijen, download de SecuFirst HD app en volg vervolgens de stappen die getoond worden in de app.

Compleet draadloos

Doordat de deurbel op batterijen werkt en via WiFi verbinding maakt met je router, komen er bij de standaard installatie geen draden aan te pas.

Omguard HD App

De Omguard HD app is gratis te downloaden voor iOS & Android. Je kunt deze eenvoudig vinden in de Apple store en de Google Play store door te zoeken op “Omguard HD”.

Specificaties WiFi deurbel

- Contact elektrische deur: Ja

- Contact poort: Ja

- Materiaal: Kunststof

- Gigabyte: Max. 32GB

- Antenne: 3 dBi geïntegreerd

- Beltonen: 5

- Afmeting (CM) (HxBxD): 15,6 x 6,7 x 4,5

- Bedrijfstemperatuur: -10°C ~ 50°C

- Voeding: 4x AA batterijen

- Opslagmogelijkheid: 8GB: 500 Gebeurtenissen, 16GB: 1000 Gebeurtenissen, 32GB: 2000 Gebeurtenissen

- IP-waarde: IP55

- Lens: 3.6mm ± 5%

- Nachtzicht: 3 meter, 3 IR LED's

- Opnameformaat: AVI

- Sensor: 1 Megapixel

- Opslagtemperatuur: -20°C ~ 60°C

- Beelden per seconde: Max. 25 FPS

- Videoresolutie: HD 720P (1280 x 720)

- Kijkhoek: H:90° ±3° / V:50° ±3°

Specificaties draadloze ontvanger

- Beltonen: 16

- Afmeting (CM) (HxBxD): 11,5 x 6 x 2,8

- Voeding: 3x AA batterijen

- Bedrijfstemperatuur: -10°C ~ 50°C

- Draadloze frequentie: 868Mhz

- Draadloze afstand: 150 meter (open veld)

Inhoud verpakking:

- Wi-Fi deurbel

- Zonnekap voor Wi-Fi deurbel

- Draadloze ontvanger voor binnen

- 7x AA batterijen

- Deuropener kabel 2 meter 2x

- Schroevendraaier

- Schroeven + pluggen

- Raamsticker (met beveiligingsmelding) 2x

- Handleiding

Highlights & specificaties

  • WiFi deurbel met ingebouwde camera
  • Ontvang meldingen op je telefoon wanneer er iemand aanbelt
  • Communiceer met de bezoeker via de gratis app
  • Beelden van bezoekers worden opgeslagen op micro SD kaart
  • Met draadloze ontvanger voor in huis
  • Camera in 720P HD-kwaliteit en kijkhoek van 90°
  • Het is mogelijk om de deur op afstand te openen
  • Ook in het donker uitstekend zicht dankzij infrarood leds
  • Beveiligd tegen diefstal met een speciale schroef aan de onderkant van de behuizing
  • GRATIS verzending!
Toon details Verberg details