Uitverkocht

WiFi Deurbel met ingebouwde HD Camera

Niet leverbaar

Dankzij deze WiFi Deurbel met camera ontvang je altijd een melding op je telefoon wanneer er iemand aanbelt. Je kunt dan via de app de bezoeker direct zien en met hem communiceren, waar je ook bent.

Met deze Smart WiFi deurbel camera kijk, luister en praat je live mee met degene die voor je deur staat. Of je nu thuis bent of buiten de deur, je ontvangt altijd een melding op je telefoon wanneer er iemand aanbelt. Je kunt dan via de app de bezoeker direct zien en met hem communiceren. De beelden van de bezoekers kunnen worden opgenomen op een micro SD kaart en zijn zodoende altijd terug te kijken.

Zie altijd wie er voor de deur staat

De camera met een kijkhoek van 100° zorgt ervoor dat je altijd kunt zien wie er voor de deur staat (in HD-kwaliteit 720P). De camerabeelden zijn te bekijken via je smartphone of tablet.

Terugpraten

Natuurlijk kun je zien wie er voor de deur staat. Maar door de de ingebouwde microfoon en speaker kun je ook met de bezoeker communiceren (2-weg) voordat je eventueel de deur open doet.

Nachtzicht

De camera is voorzien van nachtmodus. Dankzij de nachtzichtfunctie heb je ook wanneer het donker is, altijd duidelijke beelden tot een afstand van 8 meter.

Notificaties op je smartphone

Ontvang direct een inkomend gesprek op je smartphone wanneer er iemand aanbelt. Deze notificatie is in te stellen op meerdere apparaten en gemakkelijk uit te schakelen via de app.

Beelden terugkijken

De beelden zijn gemakkelijk en snel via de app terug te kijken. Per camera wordt er namelijk een logboek bijgehouden met alle activiteiten die plaatst hebben gevonden. Deze camerabeelden zijn natuurlijk direct en gratis te downloaden op je smartphone of tablet.

Gemakkelijk te installeren

De WiFi deurbel is snel en gemakkelijk te installeren. Sluit de camera aan op het stroomnet met de meegeleverde adapter. De camera is vervolgens eenvoudig via WiFi te verbinden met je smartphone of tablet.

Specificaties

- Ondersteunt SD kaart tot maximaal 32 GB (SD-kaart niet inbegrepen)

- Beeldsensor: 1MP CMOS

- Camera: 1/4” 100W pixel

- Kijkhoek: 100°

- Video kwaliteit: HD 720P

- Voeding: AC 100-230V

- Bereik nachtzicht: tot 8 meter

- Bereik binnen: 8 meter

- Geschikt voor Android en iOS

Highlights & specificaties

  • WiFi Deurbel met ingebouwde HD Camera
  • GRATIS app verkrijgbaar voor Android en iOS (Wifididi, ook scanbaar met QR-code)
  • Ontvang meldingen op je telefoon wanneer er iemand aanbelt
  • Communiceer met de bezoeker voor je open doet
  • Beelden van bezoekers kunnen worden opgeslagen op micro SD kaart
  • Camera in 720P HD-kwaliteit en kijkhoek van 100°
  • Ook in het donker uitstekend zicht dankzij infrarood nachtzicht
  • Eenvoudig te monteren
  • Voel je veiliger in huis!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details