Uitverkocht

Whey Proteïne Isolaat 97% Banaan - Versterk je spieren en verbrand vet!

Niet leverbaar

Met behulp van deze Whey Proteïne Isolaat eiwitshakes herstellen je spieren sneller en verbrand je sneller vet. Dat is toch een mooi steuntje in de rug!

Zit jij regelmatig in de sportschool om aan je lichaam te werken? Of wordt het eens hoog tijd voor jou om die overtollige kilo's écht kwijt te gaan raken? Dan kun je met deze deal zeker uit de voeten. Met behulp van deze Whey Proteïne Isolaat eiwitshakes herstellen je spieren sneller en verbrand je sneller vet. Dat is toch een mooi steuntje in de rug!

Ontwikkel spiermassa en verlies gewicht

Deze Whey Proteïne Isolaat shake is het meest verkochte fitnesssuplement op de Nederlandse markt. Het hoofdbestanddeel van de eiwitshake is Whey. Dit poeder bestaat voornamelijk uit koolhydraten en eiwitten, hetgeen je nodig hebt voor een optimale spierontwikkeling. De spieren herstellen sneller door een betere eiwitsynthese en tevens zorgt het ervoor dat je vet verbrandt, je immuunsysteem verbetert en het honger gevoel vermindert. Er gaat dus vast al wel een belletje rinkelen - deze shakes zijn dus ook zeer geschikt als je gewicht wil verliezen!

Smaakt ook nog eens erg lekker

Door het drinken van deze extra eiwitshake krijg je in één klap 20 gram eiwitten extra binnen waar je zeer veel profijt van zult hebben. 1 bestelling bevat een pot met 450 gram inhoud, en is daarmee geschikt voor 15 porties. Normaal gesproken zijn dergelijke shakes en supplementen niet te pruimen, maar deze bananensmaak zal bij jou ook zeker in goede aarde vallen. Op naar een gespierd, strak en gezond lichaam!

Specificaties

-Inhoud: 450 gram (15 porties)

-Ingrediënten (per 100 gram): Whey proteine isolaat 97% (bevat: koemelk, lactose, soja lecithine), smaakaroma banaan, sucralose.

-Smaak: Banaan

-Koel, droog en afgesloten bewaren.

-Halal geproduceerd

-Los per shake +/- 30 gram poeder op in 200 ml melk, vruchtensap of water. (1 maatschep van 70 ml = +/- 30 gram). Mix WPI met voorkeur in een shakebaker/blender. Drink 1-3 porties per dag. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

-Niet geschikt voor minderjarigen (product buiten bereik van kinderen bewaren)

-Product kan prima in combinatie met geneesmiddelen en bij zwangerschap worden gebruikt.

Highlights & specificaties

  • Slechts €17,95 ipv €34,95
  • Whey Proteïne Isolaat 97% Banaan
  • Versterk je spieren en verbrand vet
  • Met heerlijke bananensmaak
  • Verbetert het immuunsysteem en vermindert het hongergevoel
  • Bevordert je prestaties in de sportschool
  • Werk aan je lichaam en raak overtollige kilo's gemakkelijk kwijt!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details