Uitverkocht

Wellness Care Orenreiniger

Niet leverbaar

Deze oorreiniger verwijdert oorsmeer en onderhoudt je oren op hygiënische wijze. Hiermee voorkom je schade aan je trommelvlies en gehoor.

De binnenkant van onze oren zijn ontzettend gevoelig. Om ervoor te zorgen dat we geen klachten krijgen aan ons gehoor is het noodzakelijk dat je af en toe alles goed schoon maakt van binnen. De meesten doen dit met een wattenstaafje, maar wat velen niet weten is dat dit zeer onveilig is. Het kan een pijnlijk gevoel veroorzaken en lijden tot beschadiging van het kraakbeen en zelfs je trommelvlies. Met deze orenreiniger gaat alles een stuk beter en veiliger.

Verzorgt je oren optimaal

Je kunt natuurlijk ieder kwartaal naar de dokter gaan om je oren uit te laten spuiten, maar dat loopt op een gegeven moment flink in de papieren. Deze orenreiniger is een uitstekend en kostenbesparend alternatief. Het apparaat weekt eigenlijk het oorsmeer los uit je oren. Daar waar je met een wattenstaafje vaak het oorsmeer juist dieper je oren in drukt, soms zelfs met een oorontsteking of gehoorverlies tot gevolg. Deze orenreiniger onderhoudt je oren op hygiënische wijze en bant deze risico's uit.

Voor iedereen geschikt

Het apparaat is zeer eenvoudig en snel in gebruik. Heb jij ook angst om objecten in je oren aan te brengen? Dan is de Wellness Care orenreiniger ook zeker een uitkomst. Dit professionele apparaat is uitvoerig getest en zal geen schade toebrengen. Dit maakt hem ook zeer geschikt voor ouderen en jonge kinderen, die er vaak niet gerust op zijn om dingen in hun oren te stoppen. Een apparaat als deze is zeker geen overbodige luxe. Je gehoor is zeer veel waard, wees er dus zuinig op!

Specificaties

- Spiraalvormig ontwerp

- Bevat 16 siliconen opzetstukken

- Ergonomische handgreep

- Afmetingen: 12 cm x 1,5 cm

- Geschatte afmetingen van elk opzetstuk: 2 cm

Highlights & specificaties

  • Wellness Care Orenreiniger
  • Voorkomt schade aan je trommelvlies en gehoor
  • Een stuk veiliger dan het gebruiken van wattenstaafjes
  • Niet meer naar de dokter om je oren te laten uitspuiten
  • Uitgerust met 16 verwisselbare tips (geschikt voor het hele gezin)
  • Eenvoudig te reinigen
  • Uitvoerig getest en goedgekeurd
  • Hygiënisch, makkelijk en pijnloos!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details