Uitverkocht

Set van 2, 4 of 6 Prachtige Waterlelies

Niet leverbaar

Deze waterlelies groeien niet alleen uit tot prachtige bloemen, maar ze dragen ook flink bij aan het klimaat in de vijver.

Het onderhouden van je mooie vijver neemt soms aardig wat tijd en moeite in beslag. Om ervoor te zorgen dat je vijver mooi en levendig blijft hebben we vandaag deze mooie aanbieding voor jullie. Deze waterlelies zien er prachtig uit en dragen bovendien bij aan een optimaal vijverklimaat. Als vijverbezitter mag je deze aanbieding absoluut niet links laten liggen!

Voor een perfect vijverklimaat

Deze waterlelies groeien niet alleen uit tot prachtige bloemen, maar ze dragen ook flink bij aan het klimaat in de vijver. Waterlelies gebruiken, net als andere waterplanten, de voedingsstoffen in het water en zorgen voor schaduw in de vijver waardoor algen minder kans krijgen. Eveneens vormen hun bladeren een goede schuilplaats voor vissen en andere vijverbewoners. Waterlelies groeien van nature in stilstaand water en kunnen slecht tegen bewegend water. Zet ze daarom niet te dichtbij een fontein of een waterval. Alle waterlelies vragen een zonnige plaats om goed te bloeien en ze openen hun bloemen helemaal als de zon schijnt, geef ze dus een plekje waar de zon zo lang mogelijk schijnt. De waterlelie bloeit de gehele zomer tot ver in de herfst.

Je kunt kiezen uit de volgende samenstellingen:

Keuze uit de kleuren geel, rood en roze

-Set van 2 waterlelies - vandaag slechts €19,95 ipv €39,95

-Set van 4 waterlelies - vandaag slechts €34,95 ipv €79,95

-Set van 6 waterlelies - vandaag slechts €39,95 ipv €119,95Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €19,95 ipv €39,95
  • Set van 2, 4 of 6 Prachtige Waterlelies
  • Groeien uit tot prachtige bloemen
  • Zorgt voor een optimaal vijverklimaat, vermindert algvorming
  • Staat ook prachtig in een grote vaas, pot of drijfschaal
  • Een goede schuilplaats voor vissen en andere vijverbewoners
  • Keuze uit de kleuren rood, geel en roze
  • GRATIS verzending!!
Toon details Verberg details