Luxe Vloerlamp Bastia | Voorzien van 3 flexibele Kappen

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

Met de Bastia vloerlamp ben je voorzien van een flexibele lichtbron en heb je er ook nog eens een pronkstuk erbij in de kamer!

€ 159,99  € 69,99

De juiste verlichting kan een ruimte transformeren. Maar zoals een inrichting dynamisch is, moet de lichtbron dat ook zijn. Een nieuw meubelstuk, een net iets andere inrichting, het zorgt ervoor dat de verlichting ook moeten worden aangepast en daar is een flexibele lichtbron voor nodig. Met de Bastia vloerlamp ben je daarvan voorzien en heb je er ook nog eens een pronkstuk erbij in de kamer! Profiteer vandaag nog van deze stijlvolle aanbieding!

Flexibel

Het enige wat nodig is voor de vloerlamp is een werkend stopcontact. Verhuis de vloerlamp wanneer je maar wilt van de ene, naar de andere hoek van de kamer en geef de ruimte in één keer een compleet nieuwe look! De 3 flexibele kappen zorgen ervoor dat jij je licht kan laten schijnen waar jij dat wilt. En alsof dat niet genoeg is, kan je het licht zo fel maken als jij wilt. Een boekje lezen met sterk licht of juist een romantisch diner met gedimd licht? Het kan allemaal!

Modern en duurzaam

Het moderne design en de mat witte kleur zorgen ervoor dat de Bastia vloerlamp een aanwinst is voor vrijwel ieder interieur. De lamp heeft 3 lichtpunten, beschikt over een GU10 fitting en wordt zonder lichtbron geleverd. Hij is gemaakt van duurzame materialen en gaat een leven lang mee.

Specificaties

-          Materiaal: metaal

-          Afmeting: 26,5x150cm

-          LED: zonder lichtbron

-          Aantal fittingen: 3

-          Soort fitting: GU10

-          Max. wattage: 40

-          Volt: 230

Highlights & specificaties

  • Moderne vloerlamp die past in ieder interieur
  • Laat met de 3 flexibele kappen het licht schijnen waar jij wilt
  • Licht kan gedimd worden; ideaal voor boekje lezen én romantisch diner
  • Gemaakt van duurzame materialen
  • Verplaats de lamp en creëer en compleet nieuwe look!
Toon details Verberg details